Dolar 32,5573
Euro 35,2158
Altın 2.471,00
BİST 10.638,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Az Bulutlu
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 29°C
Paz 29°C

SOCAR Türkiye’nin “Wennovation Challenge” başvuruları başladı

ANKARA (AA) – SOCAR Türkiye'nin “SOCAR Wennovation” açık inovasyon platformu üzerinden gerçekleştirdiği Challenge programına başvurular başladı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, SOCAR Türkiye, geçen yıl hayata geçirdiği Wennovation platformu ile giri…

SOCAR Türkiye’nin “Wennovation Challenge” başvuruları başladı
18 Ocak 2023 14:43
71
A+
A-

ANKARA (AA) – SOCAR Türkiye'nin “SOCAR Wennovation” açık inovasyon platformu üzerinden gerçekleştirdiği Challenge programına başvurular başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, SOCAR Türkiye, geçen yıl hayata geçirdiği Wennovation platformu ile girişimcilik ekosistemini desteklemeye ve yenilikçi fikirleri bir sonraki aşamaya taşımaya devam ediyor.

Geçen yıl 10'dan fazla girişime iş birliği imkanı veren SOCAR Türkiye, Wennovation Challenge programına bu yılki başvuruları bekliyor. Program, rafineri ve petrokimya endüstrisinin dijital dönüşümüne yönelik çözümler geliştiren dünya çapındaki girişimcilere SOCAR Türkiye ile iş birliği yapma fırsatı sunuyor.

Challenge programı bünyesinde gelecek başvuruların özellikle “Akıllı Varlık Yönetimi, İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre, Rafineri ve Petrokimya Operasyonları, Enerji Verimliliği, Sürdürülebilirlik ve Fintech” odağında olması bekleniyor.

Başvurular https://startup-challenge.socar.com.tr/application-form/ adresinden yapılıyor.

Çevrim içi ortamda 25 Ocak'ta herkese açık gerçekleşecek “Meet-Up” etkinliği kapsamında, programın ve challenge konularının detayları ve katılımcıların sorularına ilişkin cevaplar paylaşılacak. 2 Mart'ta yine çevrim içi gerçekleşecek “Challenge Day” etkinliğinde ise finale kalan 10 girişimci, aralarında SOCAR Türkiye yöneticilerinin de olduğu jüriye sunum yapma fırsatı yakalayacak.

Muhabir: Ayşenur Sağlam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.