Dolar 32,5871
Euro 34,7913
Altın 2.509,42
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 30°C

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’den avantajlı servis kontratları

– Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’de, Peugeot, Citroen, Opel ve DS Automobiles markaları için sunulan Artı Garanti kontratıyla üretici garantisinin süresi 2 yıl garantili olan araçlarda 5 yıl/120 bin km’ye, 3 yıl garantili araçlarda ise 5 yıl/200 bin km’ye kadar uzatılabiliyor

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’den avantajlı servis kontratları
1 Nisan 2023 14:49
99
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, “Artı Garanti” ve “Full Servis” kontratlarıyla, araç sahiplerine, üretici garantisi uzatımında ve bakımlarda 5 yıl veya 200 bin km’ye kadar avantajlı paketler sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu kapsamda Full Servis kontratından faydalanan araç sahipleri, ilerleyen yıllarda artması muhtemel servis maliyetlerden etkilenmezken, Artı Garanti kontratı ile üretici garantisinin güvencesini uzatabiliyor.

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’de, Peugeot, Citroen, Opel ve DS Automobiles markaları için sunulan Artı Garanti kontratıyla üretici garantisinin süresi 2 yıl garantili olan araçlarda 5 yıl/120 bin km’ye, 3 yıl garantili araçlarda ise 5 yıl/200 bin km’ye kadar uzatılabiliyor.

7 gün 24 saat asistans hizmetini de içeren paket üretici garantisi sona erdikten sonra dahi garanti kapsamındaki mekanik ve/veya elektrik, elektronik arızalarının da ücretsiz onarılabilmesini kapsıyor.

Araç sahipleri, üretici garantisini üst limitler dahilinde arzu ettikleri süre ve km boyunca devamlılığını sağlayabiliyor. Artı garanti, aracın üretici garantisi sona ermeden yetkili servislerden satın alınabiliyor.

Full Servis kontratı Artı Garanti ile sunulan hizmetlere ek olarak; Peugeot, Citroen ve DS Automobiles yetkili servislerinde yaptırılan parça değişimleri ve işçilik ücretleri de dahil tüm periyodik bakım işlemlerini içeren Full Servis, yetkili servislerin tespitine göre kullanım ömrünü tamamlamış, fren balatası, diski, debriyaj seti, amortisör, vb. tüm aşınan parçaların değişimini de kapsıyor.

Full servis paketi otomobilin birinci periyodik bakım dönemine kadar satın alınabiliyor.

Her model için servis kontratları fiyat sorgulamaları markaların resmi websitelerinden gerçekleştirilebiliyor.

Araç sahipleri modeli seçtikten sonra, arzu ettikleri kilometre ve süre kapsamını seçerek zahmetsizce fiyat bilgisini alabiliyor ve talep formu üzerinden marka yetkili servisleri ile iletişime geçebiliyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.