Dolar 32,2859
Euro 34,7827
Altın 2.403,39
BİST 10.239,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 17°C

SunExpress, Antalya-Vilnius direkt uçuşlarına nisanda başlıyor

İSTANBUL (AA) – SunExpress, Antalya ile Litvanya'nın başkenti Vilnius arasında direkt uçuşlara nisan ayında başlayacak. SunExpress'in …

SunExpress, Antalya-Vilnius direkt uçuşlarına nisanda başlıyor
6 Ocak 2022 10:26
172
A+
A-

İSTANBUL (AA) – SunExpress, Antalya ile Litvanya'nın başkenti Vilnius arasında direkt uçuşlara nisan ayında başlayacak.

SunExpress'in açıklamasına göre, 2022 yazında Avrupa uçuş ağını yeni destinasyonlarla genişletecek şirket, Antalya ile Vilnius arasında direkt tarifeli uçuşlar gerçekleştirecek.

SunExpress, nisan ayı itibarıyla haftada 7 uçuşa kadar çıkan karşılıklı seferlerle yeni dış hat destinasyonu Vilnius'u uçuş ağına ekleyecek.

Bugüne kadar birçok tur operatörü üzerinden Litvanya ile Türkiye arasında charter seferler düzenleyen SunExpress'in direkt seferleri sayesinde Litvanyalı tatilciler, ilk kez Türkiye seyahatlerini bireysel olarak planlama ve Antalya'ya her zamankinden daha kolay ulaşma imkanına sahip olacak.

Antik ve modern mimariyi barındıran atmosferi, tarihi yapıları, kültür mirası ve tematik festivalleriyle öne çıkan Vilnius'u keşfetmek isteyen SunExpress misafirleri, avantajlı fiyatlarla rezervasyon yapabiliyor.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.