Dolar 32,7038
Euro 35,4427
Altın 2.487,39
BİST 10.902,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Technopc yeni ürünleri ile SAHA EXPO’da yerini aldı

İSTANBUL (AA) – Technopc, Türkiye'nin en büyük sanayi kümesi SAHA İstanbul'un İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlediği SAHA EXPO Savunma ve …

Technopc yeni ürünleri ile SAHA EXPO’da yerini aldı
11 Kasım 2021 16:22
238
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Technopc, Türkiye'nin en büyük sanayi kümesi SAHA İstanbul'un İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlediği SAHA EXPO Savunma ve Havacılık Hibrit Fuarı'nda sergilediği yeni ürünleriyle yoğun ilgi gördü.

Technopc'den yapılan açıklamaya göre, SAHA EXPO'da Technopc standını ziyaret edenler arasında, Baykar Teknoloji Lideri ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar da yer aldı. Bayraktar, Technopc Kurucu Ortağı Murat Yücel’den Technopc'nin yeni ürünleri hakkında bilgi aldı.

Technopc, savunma sanayiinde, sahadaki araçların içinde ya da savunma birimleri tarafından kullanılan dayanıklı ve uluslararası standartlara uygun bilgisayarları Türkiye’de milli imkanlarla üreten Türkiye’nin yerli bilgisayar üretici sertifikasına sahip “ilk ve tek” markası olarak öne çıkıyor.

Şirket, kendi bünyesinde bulunan mühendisleri ve Ar-Ge ekibi ile savunma sanayi kapsamında askeri teknolojinin üretim ve saha uygulamaları alanlarında ve mühendislik, üretim ve servis hizmetleri ve daha birçok alanda savunma sanayisi için geliştirme yapıyor.

Technopc ürünlerinde sadece donanım değil, aynı zamanda yapay zeka destekli yazılımlar kullanılıyor. Technopc ürün yelpazesinde MIL-STD, NATO ve IP gibi uluslararası standartlarda üretilerek test edilmiş ve uygunluk belgesi almış askeri bilgisayarlar ve tabletler bulunuyor. Bu cihazlar fiziksel olarak yüksek mukavemetli malzeme ile kaplanmış, her açıdan düşmeye karşı dayanıklılık gösteriyor. Ayrıca tüm arayüzler su geçirmez ve toz geçirmez malzemelerle donatılmış olarak kullanıma sunuluyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.