DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Tekkeköy Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı

TEKKEKÖY BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI’NDA GÜNDEM DIŞI OLARAK GÖRÜŞÜLEN, “MECLİS TOPLANTILARININ VE BELEDİYE İHALELERİN NAKLEN YAYINLANMASI” TEKLİFİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLEREK, KOMİSYONDA GÖRÜŞÜLMEK ÜZERE GÜNDEME ALINDI.

Tekkeköy Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı
Banner Resmi
10.08.2021
372
A+
A-

SAMSUN (İHA) – Tekkeköy Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda gündem dışı olarak görüşülen, “Meclis toplantılarının ve belediye ihalelerin naklen yayınlanması” teklifi oy birliği ile kabul edilerek, komisyonda görüşülmek üzere gündeme alındı.

Tekkeköy Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı, belediye binasındaki meclis toplantı salonunda yapıldı. 4 gündem ve 1 gündem dışı olmak üzere toplam 5 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda 5 gündem maddesi de oy birliği ile kabul edilerek ilgili komisyonlara havale edildi.

İYİ Parti Grubu tarafından meclisin gündemine getirilen “Meclis toplantılarının ve belediye ihalelerin naklen yayınlanması” maddesi ilk önce gündeme alınmak için oylandı. Gündeme alınan madde daha sonra görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

“Meclis toplantılarımızın hepsi tutanak altına alınıyor”

Konu hakkında görüşlerini bildiren Tekkeköy Belediye Meclis Başkanvekili ve Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil, “Meclis toplantılarımızın hepsi tutanak altına alınıyor. Naklen yayınla alakalı da ilgili görüşmeleri yaparız. Maddeyi gündeme alıp, görüşmek üzere komisyona havale ediyoruz” dedi.

“İnşallah Allah böyle acıları bir daha bizlere yaşatmaz”

Meclisin başında konuşan Tekkeköy Belediye Meclis Başkanvekili Aydın Karmil, “İdlib’de hainlerin saldırısı neticesinde 4 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. İnşallah Allah böyle acıları bir daha bizlere yaşatmaz. Elazığ’da depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Mecliste görüşülen maddeler, komisyonlarda görüşüldükten sonra tekrar meclise havale edilerek karara bağlanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.