Dolar 32,5140
Euro 34,5735
Altın 2.491,52
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 31°C
Az Bulutlu
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Çar 32°C
Per 19°C
Cum 21°C
Cts 18°C

TeknoClub ile teknoloji alışverişi kazandırıyor

İSTANBUL (AA) – Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, TeknoClub'a üye olanlara doğum gününe özel ve 3'üncü parti markalarda geçerli …

TeknoClub ile teknoloji alışverişi kazandırıyor
8 Ekim 2021 13:53
208
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, TeknoClub'a üye olanlara doğum gününe özel ve 3'üncü parti markalarda geçerli indirimler, ücretsiz kargo, çağrı merkezi ve servis hizmetlerinde önceliklerin yanı sıra farklı ayrıcalıklar ve avantajlı kampanya fırsatları sunmaya devam ediyor.

Teknosa açıklamasına göre, 8-11 Ekim'de geçerli olacak “harcadıkça kazan” kampanyası, TeknoClub üyelerinin farklı ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Kampanya kapsamında 500 TL ile 2 bin TL arası yapılacak alışverişlerde, Preo bluetooth hoparlör veya Preo 3'ü 1 arada blender mikser sete sadece 129 TL'ye sahip olmak mümkün oluyor. 2 bin TL ile 6 bin TL arası yapılacak alışverişlerde ise JBL bluetooth hoparlör veya Tefal ızgara ve tost makinesi 399 TL'den satışa sunuluyor. 6 bin TL ve üzeri alışverişlerde de ihtiyaca göre satış fiyatı 2 bin 499 TL olan Viomi sarjlı süpürge veya 1599 TL değerindeki TCL L7 akıllı telefon 1199 TL'den sunuluyor.

Teknosa ayrıca Maçka Küçükçiftlik Park'ta 7-10 Ekim'de gerçekleşecek İstanbul Coffee Festival'de de avantajlı fırsatlarını sürdürüyor. Kahve keyfinin konser, atölye ve seminerlerle harmanlandığı festivale katılan Teknosa; espresso, filtre, Türk kahvesi makinelerinden kahve, süt köpürtücü ve kahve öğütücülerine kadar 42 farklı ürünü ziyaretçilerle buluşturuyor.

Festival için özel kampanya ve fırsatlar sunan Teknosa'da kahve makinesi ve kahvelerde yüzde 50'ye varan indirim sağlanıyor. Ayrıca kahve makinesi alımlarında 1500 TL'ye varan indirim çeki fırsatı ve tüm tam otomatik espresso, manuel espresso, filtre kahve ve kapsül kahve makinesi yanında kahve hediyesi de Teknosa standını ziyaret eden kahveseverleri bekliyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.