Dolar 32,2820
Euro 34,5734
Altın 2.413,10
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Teknosa kasım coşkusu kampanyalarının yıldızlarını açıkladı

İSTANBUL (AA) – Teknosa'da kasım kampanyaları kapsamında akıllı telefonlardan robot süpürgelere, yeni nesil kulaklıklardan fritözlere pek çok ürün büyük ilgi gördü.Şirketten yapılan açıklamaya göre, teknoloji tutkunlarının her yıl merakla beklediği ka…

Teknosa kasım coşkusu kampanyalarının yıldızlarını açıkladı
4 Aralık 2023 15:09
173
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Teknosa'da kasım kampanyaları kapsamında akıllı telefonlardan robot süpürgelere, yeni nesil kulaklıklardan fritözlere pek çok ürün büyük ilgi gördü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, teknoloji tutkunlarının her yıl merakla beklediği kasım kampanyalarını pek çok fırsatla büyüten Teknosa’da kasım ayının yıldızları da belli oldu.

Tüketicileri tüm yeni teknolojilerle buluşturan teknosa.com verilerine göre kasım alışverişlerinde ciro bazında akıllı telefonlar, kablosuz ve robot süpürgeler, yeni nesil kulaklıklar, espresso makineleri ve Smart TV’ler ön plana çıktı. Müşterilerin en çok ilgi gösterdiği bu ürünlerin yanı sıra adet bazında da buharlı ütüler, epilasyon cihazları ve fritözler yükselişini sürdürdü. Ayrıca gaming notebooklar ve akıllı saatler de kasım boyunca tercihlerde öne çıkan ürünler arasında yer aldı.

Tüketiciler akıllı telefonlarda özellikle iPhone’un modellerini tercih ederken, TV’lerde hafif ve şık tasarımın yanı sıra yüksek çözünürlüğe önem vermeyi sürdürdü. Robot süpürgelerde emiş gücü, şarj süresi gibi birçok faktörü göz önünde bulunduran tüketiciler, kulaklık seçimlerinde pil ömrü gibi kriterlere dikkat etti.

Cep telefonları tüm yaş gruplarının gözdesi olmayı sürdürürken, 18-24 yaş arası gençler kulaklık ve kablosuz süpürge, 35-44 yaş arası tüketiciler akıllı bileklik, 45-54 yaş aracı tüketiciler tablet, 65 ve üzeri tüketiciler de ütü, fritöz gibi küçük ev aletlerindeki fırsatları da değerlendirdi.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.