Dolar 32,2875
Euro 35,0275
Altın 2.477,03
BİST 10.559,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 21°C

TOGÜ ürettiği tarımsal ürünleri Ali Şevki Erek Kampüsü’nde de satışa sunuyor

TOKAT (AA) – Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde (TOGÜ) üretimi gerçekleştirilen meyve ve sebzeler için Ali Şevki Erek Kampüsü'nde de satış noktası oluşturuldu.TOGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafın…

TOGÜ ürettiği tarımsal ürünleri Ali Şevki Erek Kampüsü’nde de satışa sunuyor
28 Ağustos 2023 18:09
66
A+
A-

TOKAT (AA) – Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde (TOGÜ) üretimi gerçekleştirilen meyve ve sebzeler için Ali Şevki Erek Kampüsü'nde de satış noktası oluşturuldu.

TOGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından üretilen ürünlerin yer alacağı ikinci satış noktası açıldı.

Merkez Müdürü Prof. Dr. İrfan Oğuz, “Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından Taşlıçiftlik Yerleşkemizde faaliyet gösteren satış ofisimizin ikinci bir şubesini Tıp Fakültemiz ve Diş Hekimliği Fakültemizin bulunduğu Ali Şevki Erek Kampüsü'müzde açmış bulunmaktayız. Ofisimizde merkezimiz tarafından üretilen ürünlerin satışını gerçekleştireceğiz. Özellikle Ali Şevki Erek Yerleşkemizde çalışan personelimizin merkezimiz tarafından üretilen ürünlere ulaşmasını kolaylaştırmayı hedefledik. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Satış noktalarında domates, biber, kabak, patlıcan, şeftali, nektarin, üzüm, gül fidanı, canlı çiçek ve yumurta gibi ürünlerin bulunduğu bildirildi.

Muhabir: Dilek Sezen

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.