Dolar 32,3867
Euro 34,7927
Altın 2.406,28
BİST 10.184,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Tokat Belediye Plevne ligde ilk galibiyetini aldı

– Başantrenör Furkan Gür:
– “Oyuncularıma maçta gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum”

Tokat Belediye Plevne ligde ilk galibiyetini aldı
6 Aralık 2022 11:21
87
A+
A-

TOKAT (AA) – Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Tokat Belediye Plevne, ligdeki ilk galibiyetini deplasmanda Develi Belediyespor'u 3-2 yenerek almanın sevincini yaşıyor.

Başantrenör Furkan Gür, AA muhabirine, ligde dün deplasmanda Develi Belediyespor ile karşılaştıklarını söyledi.

Maça iyi başladıklarını anlatan Gür, “Maça iyi başladık. Maçı 3-2 kazandık. Bu sezon ilk galibiyetimizi aldık. Oyuncularıma maçta gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Develi Belediyespor'a da gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eden Gür, “Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Galibiyete odaklanmıştık, başardık. Öncelik ilk günden bugüne mücadelelerinden hiçbir zaman vazgeçmeyen sporcularıma ve teknik heyetime teşekkür ederim. Hepsinin yüreğine sağlık.” ifadelerini kullandı.

Zor bir maç olduğunu belirten Gür, şunları kaydetti:

“Develi Belediyespor takımında sıkıntılar vardı, eksik oyuncuları vardı, biz de bunu en iyi şekilde kullanabilmek için gerek analiz gerek antrenmanlarımızı bu doğrultuda gerçekleştirdik. Çok keyifli, seyri yüksek ve zor bir maç oldu. Aramızdaki ciddi bütçe farkını gözetmeksizin galibiyeti hak eden taraf bizdik. Alınan bu galibiyet Tokat halkına armağan olsun.”

Ligde yaptığı 11. maçta ilk galibiyetini alan Tokat Belediye Plevne, puan durumunda 2 puan ile son sırada yer alıyor.

Muhabir: Murat Keleş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.