Dolar 32,7563
Euro 35,4949
Altın 2.492,53
BİST 10.871,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Tokat Belediye Plevne puana hasret kaldı

TOKT (AA) – AXA Sigorta Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden Tokat Belediye Plevne, son maçından da puan alamadı. Başantrenör Furkan Gür, AA …

Tokat Belediye Plevne puana hasret kaldı
1 Kasım 2022 11:52
119
A+
A-

TOKT (AA) – AXA Sigorta Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden Tokat Belediye Plevne, son maçından da puan alamadı.

Başantrenör Furkan Gür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 6. hafta maçında sahalarında Halkbank 3-0 mağlup yenildiklerini hatırlattı.

Halkbank'ı galibiyetlerinden ötürü tebrik eden Gür, “Maç genelinde servis karşılamada ve blok kurmada zorluklar yaşadık. Bunun nedeni ise rakibimizin bireysel bakıldığında çok etkili servis atan oyuncuları bulunuyor. Blok kurma anlamında ise çok fazla seçenekleri var ve tüm oyuncularını kullanmaya çalışıyorlar. Maalesef böyle takımlara karşı bu tür organizasyonları yapamazsanız elinizden bir şey gelmiyor.” diye konuştu.

Oyuncularını tebrik ettiğini belirten Gür, şöyle konuştu:

“Özellikle maçın 3. setinde çok iyi karakter koydular ortaya. Bu takımlarla bizim aramızda çok ciddi anlamda bütçe farkı var. Ama buna rağmen biz yine çok iyi bir oyun ve karakter ortaya koyduk. Rakibin sadece bir oyuncusu Nimir Abdel-Aziz bizim takımımızın tüm bütçesinin belki 2 belki 3 katıdır.”

Muhabir: Burhanettin Selçuk Aval

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.