Dolar 32,6679
Euro 35,4049
Altın 2.505,71
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C

Tokat Belediye Plevne ümidini kaybetmedi

– Başantrenör Furkan Gür:
“Pes etmeye hiç niyetimiz yok. Ligin ikinci yarısı her zaman daha zorlu ve sürprizlere açık halde geçiyor”

Tokat Belediye Plevne ümidini kaybetmedi
26 Ocak 2023 13:53
92
A+
A-

TOKAT (AA) – Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Tokat Belediye Plevne'nin Başantrenörü Furkan Gür, “Pes etmeye hiç niyetimiz yok. Ligin ikinci yarısı her zaman daha zorlu ve sürprizlere açık halde geçiyor.” dedi.

Gür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bireysel olarak Türk voleyboluna çok iyi oyuncular kazandırsalar da ligde işlerin istedikleri gibi gitmediğini söyledi.

Önlerindeki maçlarda da ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini dile getiren Gür, “Pes etmeye hiç niyetimiz yok. Ligin ikinci yarısı her zaman daha zorlu ve sürprizlere açık halde geçiyor. Tüm maçlarda çok iyi oyun oynuyoruz, bu gözle görülebilir bir şey. İyi oynamaya ve oynadığımız oyundan zevk almaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Önlerinde önemli maçlar bulunduğuna dikkati çeken Gür, şunları kaydetti:

“Rakiplerimiz iyi kadrolar kurmalarına rağmen devre arasında tekrar transfer yapmaya başladılar, kadrolarını daha da güçlendirdiler. Bu da bizim için maalesef işleri daha da zora soktu. Sezon başında başladığımız ekiple yola devam ediyoruz, bu şekilde de devam edeceğiz gibi görünüyor. 'Çıkmayan candan ümit kesilmez' derler, biz de sonuna kadar mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. İlk günden itibaren amacınız bizden bekleneni değil, beklenmeyeni yapmaktı. Bu amaç için sonuna kadar gideceğiz.”

Ligde yaptığı 16 maçta tek galibiyeti bulunan Tokat Belediye Plevne, son sırada yer alıyor.

Muhabir: Alim Tunçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.