Dolar 32,5651
Euro 34,8803
Altın 2.437,85
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 31°C
Az Bulutlu
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Tokat Belediyesi 300 fidan dikti

TOKAT (AA) – Tokat Belediyesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi ile TOKİ Kavşağı arasındaki bölgede 300 fidanı toprakla buluşturdu.Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yaptığı açıklamada, oya, süs elması, süs kirazı, erguvan, hatmi ve süs armudu türlerinden 300 …

Tokat Belediyesi 300 fidan dikti
24 Ocak 2023 15:49
146
A+
A-

TOKAT (AA) – Tokat Belediyesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi ile TOKİ Kavşağı arasındaki bölgede 300 fidanı toprakla buluşturdu.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yaptığı açıklamada, oya, süs elması, süs kirazı, erguvan, hatmi ve süs armudu türlerinden 300 fidanın toprakla buluşturulduğunu söyledi.

Ağaç dikme mevsimlerinde her zaman olduğu gibi yine fidan dikdiklerini belirten Eroğlu, “Yeşil Tokat prensibiyle şehrimizdeki yeşil alanların artırılmasını, şehrimize nefes olacak ağaçları mümkün olan her noktada şehrimize kazandırmayı önemsiyoruz. Yeşilin olduğu yerde güzellik, bol oksijen vardır. Doğamızı korumak, yarınlara güzel bir şehir, güzel bir dünya bırakmak amacıyla ben de vatandaşlarımızı kendi alanlarında uygun yerlerde fidanları toprakla buluşturmaya davet ediyorum. Yaptığımız çalışma ile üniversiteden başlayarak TOKİ Kavşağı'na kadar bölgede yeşilin güzelliğini şehrimize sunduk. Yeşil alan çalışmalarımız ve fidan dikimlerimiz devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.