Dolar 32,1786
Euro 34,9655
Altın 2.508,25
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 21°C

Tokat’ta liselilerden “misafirlerimize önce kolonya sonra maske” etkinliği

TOKAT (AA) – Tokat'ın Reşadiye ilçesinde lise öğrencileri, Kovid-19 tedbirlerine dikkati çekmek amacıyla meydanda vatandaşlara maske dağıttı …

Tokat’ta liselilerden “misafirlerimize önce kolonya sonra maske” etkinliği
20 Kasım 2021 13:04
214
A+
A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Reşadiye ilçesinde lise öğrencileri, Kovid-19 tedbirlerine dikkati çekmek amacıyla meydanda vatandaşlara maske dağıttı, kolonya ikramında bulundu.

Öğrenciler Begüm Tuna, Zeynep Ünal, Selin Kaya ve Sudenaz Arslan, Kovid-19 salgını ve bazı vatandaşların maskesiz dışarıya çıkmaları nedeniyle ilçe merkezindeki parkta etkinlik yapmaya karar verdi.

Kağıtlara, “misafirlerimize ikramımız önce kolonya sonra maske” yazan öğrenciler, meydanda da vatandaşlara bir tepsi içinde maske ile kolonya ikramında bulundu.

Sudenaz Arslan, eskiden evlerine gelen misafirlere kolonya ve şeker ikram ettiklerini dile getirerek, “Ama şimdi salgını hatırlatmak için insanlara önce kolonya sonra maske veriyoruz.” dedi.

Zeynep Ünal da insanların maske takmadığını belirterek, “Maske dağıttığımızda insanlar şaşırıyor, artık bunu kabullenmeliler. Hayatımızda maskenin de olduğunu bilmeli insanlar.” ifadelerini kullandı.

Velilerden Fatma Esin Tuna ise havaların soğumaya başlamasıyla daha fazla kapalı mekanlar ve evlerde zaman geçirilmeye başlandığını, bu nedenle etkinliğin faydalı olduğunu kaydetti.

Muhabir: Esra Altınmakas

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.