Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 28°C
Çar 27°C

Trabzon’da kadınlar açtıkları sergide hazırladıkları ürünleri satışa sundu

TRABZON (AA) – Trabzon'da 18 ilçedeki kadınların hazırladıkları ürünler, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesinde “Girişimcilikte Kadın …

Trabzon’da kadınlar açtıkları sergide hazırladıkları ürünleri satışa sundu
26 Haziran 2021 19:00
298
A+
A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da 18 ilçedeki kadınların hazırladıkları ürünler, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesinde “Girişimcilikte Kadın Dayanışması Sergisi”nde satışa sunuldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İpekyolu Kadın Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından ortaklaşa düzenlenen sergide, kadınların hazırladıkları el emeği ürünlerin satışı yapılıyor.

Kooperatif Başkanı Bahar Kastan, AA muhabirine, hijyen ürünleri, gastronomi ve el sanatları alanlarında sergi açtıklarını söyledi.

Kastan, kadınların salgın döneminde yaptıkları el işlerini satışa sunmak amacıyla sergi açtıklarını belirterek, “18 ilçedeki üretici kadınlarla salgın nedeniyle uygulanan kısıtlamalar sonrasında bir araya geldik. Sergimizin ilkini geçtiğimiz hafta alışveriş merkezinde açtık. Bu hafta ise İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesinde açtık. Üçüncü sergimiz de önümüzdeki haftalarda Of ve Vakfıkebir ilçelerinde devam edecek.” dedi.

Kadınların ürünlerini sergilerde satışa sunduklarını dile getiren Kastan, “Kooperatifimizi tanıtarak, PTT AVM'de e-ticaret sistemini açarak mağazamızı oluşturduk. Buradan da ürünlerimizin satışı devam edecek. Yarın sergimiz sona eriyor, tüm Trabzonluları sergimize bekliyoruz.” diye konuştu.

Muhabir: Tuğba Yardımcı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.