Dolar 38,4251
Euro 43,6190
Altın 4.084,64
BİST 9.432,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 14°C
Az Bulutlu
Samsun
14°C
Az Bulutlu
Pts 14°C
Sal 14°C
Çar 14°C
Per 14°C

Trabzonspor

KAHRAMANMARAŞ (AA) – Trabzonspor'un İsviçre'nin Basel takımı ile oynadığı UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında taraftarlar tarafından toplanan bir tırı aşkın oyuncak, Kahramanmaraş'taki depremzede çocuklara dağıtıldı.Taraftar gelirinin tamamının…

Trabzonspor
18 Şubat 2023 19:37
200
A+
A-

KAHRAMANMARAŞ (AA) – Trabzonspor'un İsviçre'nin Basel takımı ile oynadığı UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında taraftarlar tarafından toplanan bir tırı aşkın oyuncak, Kahramanmaraş'taki depremzede çocuklara dağıtıldı.

Taraftar gelirinin tamamının “asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere bağışlandığı maçta bordo-mavili taraftarlar ayrıca maç öncesinde çocuklar için oyuncak getirdi.

Trabzonspor taraftar grupları da Türkiye'nin farklı noktalarından kampanyaya destek verdi.

Üzerindeki notlarla Kahramanmaraş'a ulaşan oyuncaklar, 12 Şubat Stadyumu'na kurulan çadır kentte çocuklara hediye edildi.

Kampanya yürütücülerinden Asım Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maç esnasında kendiliğinden gelişerek daha sonra kampanya olarak devam ettirilen oyuncak bağışının tahmin ettiklerinin çok üzerinde ilgi gördüğünü söyledi.

Bağışlanan bir tır oyuncağın Kahramanmaraş'ta dağıtıldığını anlatan Öztürk, “Türkiye'nin birçok yerinde 'çocuklara oyuncak' adı altında bir kampanya başlatıldı. Özellikle Trabzonspor Kulübü tarafından başlatılan kampanyada çok sayıda oyuncak bağışlandı.” dedi.

Basel maçında toplanan oyuncakların Kahramanmaraş'a ulaştığını anlatan Öztürk, şöyle konuştu:

“İnanılmaz bir oyuncak toplandı ve buraya ulaştı. Köylere kadar ulaşıp dağıtımları yaptık. Kahramanmaraş'ta şu an birçok bölgeye oyuncak ulaştırdık. Elimizden geldiğince deprem bölgesindeki çocuklarımızı oyuncaksız bırakmayacağız. Bu travmatik dönemde çocuklarımızı yalnız bırakmayacağız. Özellikle maçta çocuğundan tutun büyüğüne kadar oyuncak getirdi. Trabzon-Basel maçında oyuncaklarla birlikte notlar da geldi. İnanılmaz bir oyuncak bağışı oldu. Tüm Türkiye'ye teşekkür ederiz.”

Muhabir: Alim Tunçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.