Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Trabzonspor

– Trabzonsporlu futbolcu Larsen:
– “3 puan bizi mutlu etti”

Trabzonspor
11 Kasım 2023 00:29
64
A+
A-

TRABZON (AA) – Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında sahasında TÜMOSAN Konyaspor'u 2-1 yenen Trabzonspor'da Danimarkalı futbolcu Jens Stryger Larsen, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maç sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Larsen, “Genel itibariyle baktığınızda performansımızdan ve maçın genelinden mutlu değiliz ama bazen iyi oynamasanız da galibiyet almanız maçı kazanmanız gerekmektedir. Bu da onlardan biri diyebilirim. 3 puan bizi mutlu etti.” diye konuştu.

Kendi mevkisi dışında bir mevkide oynadığı için ne hissettiği sorulan Larsen, bu pozisyona da alışık olduğunu ifade ederek şunları aktardı:

“Kariyerim boyunca bu pozisyonda birçok kez oynadım bu benim için yeni bir şey değil. Aynı zamanda Danimarka Milli Takımı'nda da bu pozisyonda oynadım. Dediğim gibi benim için yeni bir şey değil. Takıma yardımcı olabildiğim için çok mutluyum, çok önemli değil.”

Muhabir: Murat Keleş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.