Dolar 32,1852
Euro 34,9632
Altın 2.508,59
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 21°C

Trendyol “Ramazanda İyilik Vakti” ile iftar sofralarına ortak oluyor

İSTANBUL (AA) – Trendyol, ihtiyaç sahiplerinin ramazan sofralarına destek olmak için “Ramazanda İyilik Vakti” hareketini bu yıl da sürdürüyor …

Trendyol “Ramazanda İyilik Vakti” ile iftar sofralarına ortak oluyor
2 Nisan 2022 11:27
177
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Trendyol, ihtiyaç sahiplerinin ramazan sofralarına destek olmak için “Ramazanda İyilik Vakti” hareketini bu yıl da sürdürüyor.

Trendyol'dan yapılan açıklamaya göre, Trendyol, ihtiyaç sahiplerinin ramazan sofralarına destek olmak için “Ramazanda İyilik Vakti” hareketini bu yıl da devam ettiriyor.

Binlerce aile için ilk desteği veren Trendyol, ihtiyaç sahiplerine destek olmak isteyenlere de özel hazırlanan temel gıda paketlerini sunuyor.

Yardımseverler, ramazan ayı boyunca Trendyol üzerinden bu özel paketlerden satın alarak yardımda bulunabilecek. Trendyol müşterileri tarafından satın alınan paketler, Türk Kızılay iş birliğinde Trendyol tarafından Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Carrefoursa tarafından hazırlanan temel gıda paketinde sıvıyağ, pilavlık pirinç, pilavlık bulgur, un, salça, makarna, hazır çorba, çay, toz şeker, tuz, tavuk bulyon, hazır kakaolu puding, kola, şeftali aromalı soğuk çay olmak üzere 14 ürün yer alıyor. 109,9 TL’den satışa sunulan paketlere “https://www.trendyol.com/carrefoursa/ramazan-bagis-paketi-p-95606445?boutiqueId=602065&merchantId=154954” üzerinden ulaşılabiliyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.