DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Turhal ve Yeşilyurt’ta Muhtarlar Günü kutlandı

TOKAT (AA) – Turhal ve Yeşilyurt ilçelerinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Turhal Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve …

Banner Resmi
19.10.2021
209
A+
A-

TOKAT (AA) – Turhal ve Yeşilyurt ilçelerinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Turhal Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahri Topsakal ve beraberindekiler, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu.

Törende konuşan Topsakal, 19 Ekim tarihini Muhtarlar Günü olarak ilan ederek kendilerini onurlandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, “Makamını vatandaştan üstün gören ve makamının esiri olan değil biz muhtarlar gibi halkın hizmetkarı olan idarecilerin karşısında da her zaman saygıyla eğiliyoruz. Muhtar, devlet ile vatandaş arasında köprü görevi üstlenen, 24 saat vatandaşın istek, talep ve sorunlarını dinleyerek çözümü noktasında çaba sarf eden fedakar insandır.” dedi.

Törene, Turhal Kaymakamı Ali Gökay, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, İlçe Emniyet Müdürü Nadir Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

– Yeşilyurt

Yeşilyurt Hükümet Konağı önündeki tören, Atatürk Anıtı'na muhtarlık çelenginin muhtarlar tarafından sunulmasıyla başladı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

Yeşilyurt 100. Yıl Mahallesi muhtarı Salih Çınar, “Biz muhtarlara Muhtarlar Günü'nü armağan eden Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yeşilyurt Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, muhtarları makamında ağırladı.

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.