Dolar 32,3445
Euro 34,8714
Altın 2.383,69
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Türk markası Setcard dünyaya açılıyor

– Setcard Genel Müdür Yardımcısı Hülya Sekman:
– “Küresel genişleme planlamasıyla Türkiye dışında da marka değerimizi artırarak dünya genelinde daha fazla kurum ve çalışan için değer oluşturmayı hedefliyoruz”

Türk markası Setcard dünyaya açılıyor
9 Kasım 2023 12:49
49
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Yemek kartı markası Setcard, uluslararası pazarda da etkin rol oynamayı hedefliyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yerli yemek kartı markası Setcard, Türkiye dışındaki pazarlara açılmak ve küresel ölçekte daha fazla etki oluşturmak için yoğun bir çaba harcayarak, çalışanların iş hayatını kolaylaştırmak ve sosyal hak kazanımlarını artırmak amacıyla geliştirdiği çözümlerle önemli bir oyuncu haline geldi.

Setcard, özellikle yemek kartı pazarında etkin payı ve yerli marka olarak elde ettiği ödeme sistemleri deneyimini, uluslararası arenada da hayata geçirmek istiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Setcard Genel Müdür Yardımcısı Hülya Sekman, küresel genişleme çalışmasına uzun bir süredir odaklandıklarını ve 2024'ün ilk çeyreğinde iki ülkede süreçleri tamamlamayı planladıklarını belirterek, dijital ödeme sistemleri ve kurumsal çözümler konusundaki birikimlerini uluslararası pazarda da etkili bir şekilde kullanmayı amaçladıklarını aktardı.

Setcard'ın yemek kartı pazarı yanı sıra esnek yan haklar konusunda da önemli mesafe aldığını anlatan Sekman, şunları kaydetti:

“Flexlife ile şirket çalışanlarının, tekstil, teknoloji, gıda, akaryakıt, tatil gibi birçok yan hak noktasını kapsayan bu dijital platformu kullanımlarına sunduk. Bu dijital platform sayesinde şirketler, çalışanlarına daha geniş bir hizmet yelpazesi sunarak onların yaşam kalitesini artırmaktadır. Ayrıca Setcard müşterileri akaryakıt, esnek yan haklar, yemek kartları, filo kiralama, kurumsal konaklama gibi çeşitli ihtiyaçları için de özel çözümler sunmaktadır.

Setcard, 22 yıllık sektör deneyimiyle hem yemek kartı hem de esnek yan haklar pazarında varlığını güçlü olarak sürdürüyor. Küresel genişleme planlamasıyla Türkiye dışında da marka değerimizi artırarak dünya genelinde daha fazla kurum ve çalışan için değer oluşturmayı hedefliyoruz.”

Muhabir: Hatice Şenses Kurukız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.