DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Turkcell ile Zorlu PSM kültür sanatta 5 yıl daha birlikte

İSTANBUL (AA) – Turkcell, 2018’de Zorlu Performans Sanatları Merkezi’yle başlattığı sponsorluk sözleşmesini 5 yıl daha uzattı. Turkcell, 2018’de …

Turkcell ile Zorlu PSM kültür sanatta 5 yıl daha birlikte
Banner Resmi
01.10.2022
99
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Turkcell, 2018’de Zorlu Performans Sanatları Merkezi’yle başlattığı sponsorluk sözleşmesini 5 yıl daha uzattı.

Turkcell, 2018’de Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM) ile başlattığı iş birliğini 2027 yılına kadar uzattı. Anlaşma dünyaca ünlü gösteri ve sahne şovlarına ev sahipliği yapan ve ülkemizdeki kültür sanat hayatına önemli katkı sunan Zorlu PSM’nin 10’uncu sezonunda yapıldı. Bu iş birliği kapsamında her yıl yüzlerce performansa ev sahipliği yapan Turkcell Sahnesi ve Turkcell Platinum Sahnesi tiyatro oyunları, sahne şovları, müzikaller ve konserlerde sanatçı ve sanatseverleri ortak coşkuda buluşturmayı sürdürecek.

– “Kültür ve sanatla yan yana duruşumuz güçlenerek sürüyor”

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Turkcell Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü İsmail Özbayraktar, Zorlu PSM sahnelerinde Turkcell’in ev sahipliğinin kültür ve sanatın gelişimi için çok önemli olduğunu belirtti. Toplumsal hayatın önemli bileşenlerinden birinin sanat olduğu düşüncesiyle bugüne kadar farklı kategorilerdeki binlerce etkinlik sayesinde milyonlarca sanatsevere ulaştıklarının altını çizen Özbayraktar, “Salgın döneminde bile hız kesmeden bu alana verdiğimiz desteği sürdürdük.

Turkcell olarak hayatın her alanında olduğu gibi bu konuda da sanat, sanatçılar ve sanatseverler arasında iletişim köprüleri kurarak, ‘Turkcell kültür ve sanatla, hep yan yana’ sloganıyla hareket ediyoruz.” diye konuştu.

Kültür sanatın daha geniş kitlelere ulaşması için Türkiye’nin önemli kültür sanat kurumlarıyla iş birlikleri yaptıklarını vurgulayan Özbayraktar, “Bunlardan biri de sanatla dolu 10 yılı başarıyla geride bırakan Zorlu PSM ile gerçekleşiyor. Zorlu PSM’deki Turkcell Sahnesi ve Turkcell Platinum Sahnesi’nde geçtiğimiz iki yıldaki Kovid-19 salgın etkilerine rağmen 2018 yılından beri 1.500’e yakın etkinlikte 1,5 milyondan fazla ziyaretçiye ev sahipliği yaptık.

Bu iş birliğinin önemli yansımalarından biri, kültür sanata erişilebilirliği kolaylaştıracak ve sosyal hayatta da ‘pozitif iz’ bırakacağımız sürdürülebilirlik eksenli etkinliklerimiz olacak. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde bu yönde sosyal boyutu olan daha fazla etkinlik gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

– “Turkcell’in kültür sanat sektörüne yönelik desteği Türkiye’nin kültür sanat hayatını geliştirmemize büyük katkı sağlıyor”

Toplantıda söz alan Zorlu PSM Kurumsal İletişim, Pazarlama ve Sponsorluktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dicle Karaozan da kültür sanatı da içine alan yaratıcı endüstrilere yönelik desteklerin çok önemli olduğunu vurguladı.

Karaozan, Türkiye’nin öncü kültür sanat kurumlarından biri olarak açıldıkları günden bu yana başta Zorlu Ailesi olmak üzere iş ortaklarının da desteğiyle Türkiye’nin kültür sanat hayatını geliştirmeyi amaç edindiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Zorlu PSM’nin kültür sanat alanında 10 sezondur devam eden yolculuğuna 5. sezonda değerli iş ortağımız Turkcell katıldı. 5 sezondur bu güzel ve keyifli yolculukta birlikteyiz. Kültür sanat gibi, pek çok anlamda desteklenmeye daha çok ihtiyaç duyulan bir sektörde uzun süreli iş birlikleri büyük bir önem ve değer taşıyor. Turkcell’in kültür sanat sektörüne yönelik bu desteği, Türkiye’nin kültür sanat hayatını geliştirmemize büyük katkı sağlıyor.

Bugüne kadar Turkcell ve Turkcell Platinum sahnemizde, müzikalden konsere, tiyatrodan baleye heyecan verici, şaşırtıcı, iddialı ve eğlenceli pek çok etkinliğe imza attık, yanı sıra pek çok ilki gerçekleştirdik. Bu sezon da Turkcell sahnelerimizde çok iyi yapımları ve konserleri sanatseverlerle buluşturacak; önümüzdeki sezonlarda da Türkiye’nin kültür sanat alanını daha da ileriye taşıyacak etkinlikleri ağırlamaya devam edeceğiz.”

Şirketten yapılan açıklamaya göre Turkcell, sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımı çerçevesinde sesli betimleme ve işaret dili gibi teknolojik çözümler de geliştiriyor. Turkcell, Hayal Ortağım sesli betimleme teknolojisi sayesinde ilk kez 17 Eylül’de Turkcell Platinum sahnesinde bir çocuk müzikaliyle görme engelli çocukları da sanatın coşkusuna ortak etti. Önümüzdeki dönem kültür sanatta da herkes için kapsayıcı, erişilebilir ve engelleri aşan etkinliklerin daha da artırılması hedefleniyor.

Turkcell Platinum kullanıcıları Zorlu PSM’deki etkinliklerde ayrıcalıklı fırsatlardan yararlanmaya devam ediyor. Ayrıca Zorlu PSM biletlerini Turkcell’in yeni nesil ödeme platformu Paycell Card ile alan Paycell müşterileri birçok etkinlikten indirimli olarak yararlanabiliyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.