Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 27°C
Çar 24°C

Turkcell’de “Sömestir Heyecanı” yaşanıyor

– Kampanya kapsamında birçok üründe indirim, alternatif ödeme seçenekleri ve hediyeler sunuluyor

Turkcell’de “Sömestir Heyecanı” yaşanıyor
19 Ocak 2023 13:53
96
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Turkcell mağazalarında ve Turkcell Pasaj’da sömestir tatiline özel fırsatlar başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da, sömestir döneminde karne hediyesi almak isteyenlere bütçe dostu seçenekler sunuluyor.

Eğitim ve oyun dünyasının vazgeçilmezi bilgisayarlar, oyun keyfini artıracak aksesuarlar ve hobi ürünleri, “Sömestir Heyecanı” kampanyası kapsamında müşterilerle buluşuyor.

– Sömestirde dijital tiyatro hediyesi

26 Ocak’a kadar devam edecek kampanyada kullanıcılara dijital tiyatro platformu Kumbaravan kodu hediyesi bulunuyor. 1 aylık sınırsız Kumbaravan kodundan, “Sömestir Heyecanı” kampanyasındaki ürünlerden 1.000 TL ve üzeri peşin sipariş veren müşteriler yararlanabiliyor.

Tiyatro oyunlarını istenilen zamanda ve yerde sınırsız izleme imkanı sağlayan Kumbaravan platformu içerisinde yerli ve yabancı, yetişkin ve çocuk oyunları yer alıyor.

– Telefon ve aksesuarlarda indirim

23 Ocak'a kadar Turkcell mağazalarında ve Pasaj’da müşterilere, akıllı telefon, tablet, kulaklık ve saat olmak üzere toplam 19 farklı üründe sömestir öncesi özel teklifler devam ediyor. Tekliflere Turkcell uygulamasından da erişilebiliyor.

Ayrıca yine sömestir dönemine özel Turkcell mağazalarından alınan seçili Casper marka bilgisayar alımlarında ise oyunseverlere 1 aylık Turkcell’in bulut tabanlı oyun platformu GeForce NOW powered GAME+ hediyesi mevcut. Kullanıcılar, GAME+ ile donanım ve cihaz masrafları yapmadan en yeni ve gelişmiş oyunları bulut üzerinden oynayabiliyor.

– Alternatif ödeme seçenekleri ve 36 aya varan taksit avantajı

Alternatif ödeme seçenekleri sunan Pasaj’da Turkcell’liler, alışverişlerini faturasına yansıtıyor, 36 aya varan taksitle ödüyor. Bunun yanı sıra bir diğer kampanya kapsamında, 31 Ocak’a kadar anlaşmalı banka kartlarıyla yapılan taksitli alışverişlerde artı 2 taksit imkanı da sunuluyor. Tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde yararlanılabilen kampanya, 2 ile 10 ay arası taksitli işlemlerde geçerli oluyor.

Pasaj müşterileri yaptıkları alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından faydalanıyor. Operatör bağımsız herkesin kullanabildiği Pasaj’dan satın alınan ürünlerin tamamı ise yüzde 100 doğa dostu yenilenebilir karton ambalajlarda teslim ediliyor. İstanbul içi seçili ürünlerde 24 saatte teslimat opsiyonu bulunuyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.