DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Turkcell’in online ve fiziksel satış kanallarında Anneler Günü’ne özel fırsatlar

– Anneler Günü kampanyasından yararlanacak kullanıcılara, 31 Mayıs’a kadar Yapı Kredi, Garanti BBVA, İş Bankası ve Akbank kredi kartlarıyla yapılan alışverişlerde peşin fiyatına vade farksız artı 2 taksit fırsatı sunuluyor

Banner Resmi
10.05.2023
68
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye'nin “yeni nesil pazar yeri platformu” Pasaj ve Turkcell mağazalarında Anneler Günü'ne özel birçok üründe fırsat günleri başladı.

Turkcell açıklamasına göre, Türkiye'nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazaryeri platformu Pasaj'da ve Turkcell mağazalarında, Anneler Günü'ne özel farklı kategorilerde birçok fırsat kullanıcıları bekliyor.

1-14 Mayıs tarihleri arasında geçerli kampanya, küçük ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine, cep telefonlarından tabletlere ve hobi ürünlerine kadar farklı kategori ve üründe herkesin bütçesine uygun teklifler sunuyor.

Turkcell güvencesiyle kolayca ulaşılabilen ve operatör fark etmeksizin herkesin yararlanabildiği Pasaj'da ücretsiz kargo, vade farksız artı 2 taksit avantajı ve hediye çeki kazanma seçenekleri de mevcut.

Anneler Günü'ne özel seçili küçük ev aletleri, kişisel bakım ve beyaz eşya ürünlerinde puan limitine takılmadan teklifler Turkcell Mağazaları ve Pasaj'da yer alıyor.

Pasajlılar, akıllı saat ve bilekliklerden bluetooth kulaklıklarla şarj cihazlarına kadar seçili aksesuarlarda avantajlı fırsatlardan faydalanıyor.

Apple AirPods ve şarj kutusu 20 Nisan-30 Mayıs tarihleri arasında Turkcell faturasına ek 12 taksitle Turkcell Mağazaları ve Pasaj'da “1 Taksit Bizden” fırsatıyla sunuluyor. Oral-B IO5 Şarjlı Diş Fırçası+Seyahat Kabı özel teklifinden ise 31 Mayıs'a kadar yararlanılabiliyor.

“Sarı Günler” kampanyasıyla da 8-20 Mayıs tarihlerinde saç düzleştiricisinden robot süpürgeye, bluetooth kulaklıklardan akıllı saatlere ve akıllı telefonlara, seçili ürünlerde yüzde 18'e kadar indirimler de Turkcell'de olacak.

– 150 TL hediye çeki kazanma şansı

14 Mayıs'a kadar Pasaj'dan 2 bin TL ve üzeri peşin veya kontratlı alım yapan ve siparişi tamamlanan kullanıcılar, bir sonraki 2 bin TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 150 TL hediye çekinden faydalanıyor.

Anneler Günü kampanyasından yararlanacak kullanıcılara, 31 Mayıs'a kadar Yapı Kredi, Garanti BBVA, İş Bankası ve Akbank kredi kartlarıyla yapılan alışverişlerde peşin fiyatına vade farksız artı 2 taksit fırsatı sunuluyor.

Operatör fark etmeksizin herkesin kullanabildiği Pasaj'da, satın alınan ürünlerin tamamı yüzde 100 doğa dostu yenilenebilir karton ambalajlarda teslim ediliyor.

Turkcell Pasaj kullanıcıları, kampanyalara ve hediye çeki detaylarına www.turkcell.com.tr/pasaj internet sitesi üzerinden ya da Turkcell uygulamasından ulaşabiliyor.

Muhabir: Hatice Şenses Kurukız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.