Dolar 32,2438
Euro 35,2130
Altın 2.478,55
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Türkiye Hayat Emeklilik, A.C.E. Awards’ta gold ödülü aldı

– Türkiye Sigorta Strateji, Dijital Dönüşüm ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Bilal Türkmen:
– “Müşterilerimize çözüm odaklı bir yaklaşım sunmaya gayret ediyoruz”

Türkiye Hayat Emeklilik, A.C.E. Awards’ta gold ödülü aldı
6 Nisan 2023 14:03
64
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye Hayat Emeklilik, Şikayetvar tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen, müşteri memnuniyetini zirveye taşıyan markaların belirlendiği A.C.E. Awards'ta (Achievement in Customer Excellence) gold ödülünün sahibi oldu.

Türkiye Sigorta'dan yapılan açıklamaya göre, çeşitli sektörlerden çok sayıda markanın katıldığı ve müşteri deneyimini en iyi yaşatan markaların ödüllendirildiği A.C.E. Awards Ödülleri 8'inci kez sahiplerini buldu.

Açıklamada görüşlerin yer verilen Türkiye Sigorta Strateji, Dijital Dönüşüm ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Bilal Türkmen, 150 bin markanın ve ayda 20 milyon ziyaretçinin buluştuğu Şikayetvar'ın, kullanıcıların geri bildirimlerini şeffaf bir şekilde gözlemleyerek doğru stratejiyi geliştirmelerinde katkı sağlayan bir platform olduğunu belirtti.

Türkmen, “Müşterilerimize çözüm odaklı bir yaklaşım sunmaya gayret ediyoruz. Bunun karşılığında böylesine önemli bir platformda müşterilerimizin takdiri ile bu ödülü 4'üncü kez kazanmak bizi oldukça mutlu etti. Kazandığımız ödüller, bizi daha da iyisini yapmak için çalışmaya motive ediyor. Bu başarının arkasında özverili bir şekilde emek harcayan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Herkes için en iyi müşteri deneyimini sunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.