Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Türkiye ikincisi Gürgentepe’den

ORDU’NUN GÜRGENTEPE İLÇESİ KAYMAKAMI NURSEL ÖZDEMİR, ”HATIRLA HAYAL ET” SLOGANIYLA TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN LİSELİLER ARASI ŞİİR-DENEME-HİKAYE YARIŞMASI’NDA TÜRKİYE 2. OLAN GÜRGENTEPE ŞEHİT AHMET YAŞAR ANADOLU LİSESİ SON SINIF ÖĞRENCİSİ OLAN DİLARA AKERİK’İ MAKAMINDA AĞIRLADI. DİLARA AKERİK, GÜRGENTEPE KAYMAKAMI NURSEL ÖZDEMİR TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Türkiye ikincisi Gürgentepe’den
8 Ağustos 2021 15:41
878
A+
A-

Gürgentepe Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi öğrencisi Dilara Akerik, Liseliler Arası Şiir-Deneme-Hikaye Yarışması’nda Türkiye 2’ncisi oldu.

Ordu’nun Gürgentepe ilçesi Kaymakamı Nursel Özdemir, ’’Hatırla Hayal Et’’ sloganıyla Türkiye genelinde yapılan Liseliler Arası Şiir-Deneme-Hikaye Yarışması’nda Türkiye 2. olan Gürgentepe Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi olan Dilara Akerik’i makamında ağırladı. Dilara Akerik, Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir tarafından ödüllendirildi.

İlçesine böyle bir başarı getirdiği için Akerik’i tebrik eden Kaymakam Nursel Özdemir, “Öncelikle Ordu gibi bir ilçemizde bu başarıyı sağlamakta emeği olan Dilara Akerik’in ailesini, öğretmenlerini ve kendisini kutluyorum. Her başarı bir mücadeleyi gösterir. Bizler de öğrencimizin mücadelesinin sonunda başardığını gördük. Öğrencimize bundan sonraki başarılarında yanında olacağımızı söylemek isteriz. İnşallah ilçemiz birçok başarıların kazanıldığı yer olur” dedi.

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bilü, Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Günaydın da katılarak öğrenciyi tebrik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.