Dolar 32,3241
Euro 34,8370
Altın 2.389,49
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Türkiye Katılım Bankaları Birliği Genel Sekreterliği’ne vekaleten İsmail Vural atandı

İSTANBUL (AA) – Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Genel Sekreterliği'ne vekaleten İsmail Vural getirildi. TKBB'den yapılan …

Türkiye Katılım Bankaları Birliği Genel Sekreterliği’ne vekaleten İsmail Vural atandı
27 Ocak 2022 00:21
154
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Genel Sekreterliği'ne vekaleten İsmail Vural getirildi.

TKBB'den yapılan açıklamaya göre, Osman Akyüz’ün emeklilik dolayısıyla görevinden ayrılması nedeniyle boşalan genel sekreter görevine 1 Şubat 2022’den itibaren vekaleten İsmail Vural’ın atanmasına karar verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TKBB Yönetim Kurulu Başkanı İkram Göktaş, Akyüz’ün 20 yıldır TKBB’ye, dolayısıyla katılım bankacılığı sektörüne çok değerli katkılar sağladığını belirterek, “TKBB’nin kuruluşundan itibaren, katılım bankacılığının gelişiminde yol gösterici olarak her zaman sektöre çok önemli bir katma değer sağladı. 20 yıldır genel sekreterlik görevini yürüten Akyüz, bilgisi, deneyimi ve özverili çalışmalarıyla Birliğimizin bu günlere gelmesinde üstlendiği rolü çok büyük bir başarıyla yürüttü. Sektörümüze ve Birliğimize yaptığı değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yaşamının yeni döneminde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter Vekilliğine getirilen İsmail Vural’ı da tebrik eden Göktaş, katılım bankacılığı alanında sahip olduğu bilgi ve deneyimle katılım finans ekosisteminin hedeflerinin gerçekleştirmesine önemli katkılar sağlayacağını ve sektörü ileriye taşıma konusunda üzerine düşen sorumlulukları yerine getireceğine inandığını kaydetti.

İsmail Vural, 2018’den beri TKBB’de genel sekreter yardımcısı olarak görev yürütmekteydi.

Muhabir: Harun Bahçivan

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.