Dolar 32,3605
Euro 34,6403
Altın 2.380,33
BİST 10.181,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, Çorum’da tanıtıldı

ÇORUM (AA) – Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Çorum'da vatandaşların beğenisine sunuldu.Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, eşi Azime Çiftçi'nin kullandığı “Anadolu kırmızısı” rengindeki araçla konutundan Valilik hizmet binasına geldi.Vatandaşlar bu…

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, Çorum’da tanıtıldı
11 Mayıs 2023 19:23
85
A+
A-

ÇORUM (AA) – Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Çorum'da vatandaşların beğenisine sunuldu.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, eşi Azime Çiftçi'nin kullandığı “Anadolu kırmızısı” rengindeki araçla konutundan Valilik hizmet binasına geldi.

Vatandaşlar burada Togg'u inceleme fırsatı buldu. Otomobile yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, yakından inceledikleri aracın yanında fotoğraf çektirdi, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Mustafa Çiftçi, gazetecilere, aracı çok beğendiğini söyledi.

İlerleyen günlerde makam aracı olarak kullanmak üzere valiliklere araç tahsis edileceğini belirten Çiftçi, “Konutta iç hacmine, bagajına, kullanım özelliklerine baktım. Aracımız son derece mükemmel tasarlanmış. Togg'dan daha iyi olan araçlar vardır ama bizi asıl heyecanlandıran, bu araç tamamen Türk mühendisler tarafından tasarlandı, yerli ve milli olarak üretildi ve halkımız da bu yüzden Togg'u büyük heyecanla karşılıyor. Ben de bundan dolayı son derece mutluyum.” dedi.

Daha sonra Çorum Belediyesi önüne götürülen Togg, burada da vatandaşların beğenisine sunuldu.

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Togg ile şehir turu atarak, otomobili kentin farklı bölgelerindeki vatandaşlarla buluşturdu.

Son olarak Kadeş Barış Meydanı'na getirilen araç, burada da vatandaşlardan ilgi gördü.

Muhabir: Bülent Karaaslan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.