Dolar 32,7152
Euro 35,4399
Altın 2.487,50
BİST 10.838,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 30°C

TV+ ve Warner Bros. Discovery iş birliği devam ediyor

– Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan:
– “İzleyicilerimize daha fazla kaliteli içerik sunmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz”

TV+ ve Warner Bros. Discovery iş birliği devam ediyor
13 Haziran 2023 16:03
84
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Tüm dünyada büyük bir ilgiyle takip edilen Fransa Açık Tenis Turnuvası Roland Garros’u sporseverlerle buluşturan TV+ ile stratejik içerik partneri Warner Bros. Discovery yöneticileri Paris’teki erkekler finalini birlikte izledi.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Roland Garros’ta oynanan birbirinden heyecanlı maçları canlı yayınlarla milyonlarca sporsevere ulaştıran TV+, Warner Bros. Discovery iş birliğini devam ettiriyor. Platformunda, Warner Bros. Discovery bünyesinde yer alan 7 kanal bulunduran TV+, Eurosport 1 ve 2’nin yanı sıra çocuk kanalları Boomerang, Cartoon Network, belgesel kanalı Discovery, ulusal kanallar TLC, DMAX ve çeşitli kategorilerinden “seç izle” içeriğini ekranseverlerle buluşturuyor.

Dünyanın toprak korttaki en zorlu ve prestijli tenis turnuvalarından biri olan Paris’teki Roland Garros Fransa Açık Tenis Turnuvası erkekler finalini, Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan ve TV+’ın stratejik içerik partnerlerinden Warner Bros. Discovery CEE MENA & Türkiye Genel Müdürü Jamie Cooke birlikte izledi.

– “Anlaşmamız uzun soluklu”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, Warner Bros. Discovery ile TV+ iş birliğinin uzun soluklu olduğunu belirterek, “TV+’ta sporseverleri kaliteli içeriklerle buluşturmayı sürdürüyoruz. Bugüne kadar dünyanın en önemli spor organizasyonlarını yayınladık. Bu alandaki yelpazemizi daha da genişleterek tenisten bisiklete, yelkenden golf karşılaşmalarına kadar birçok içeriği sporseverlerle buluşturan Eurosport 1, Eurosport 2 gibi spor dünyasının en prestijli kanallarını da bünyemizde bulundurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İzleyicilerimize daha fazla kaliteli içerik sunmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Warner Bros. Discovery CEE MENA & Türkiye Genel Müdürü Jamie Cooke ise, “Spor karşılaşmalarını canlı izlemenin heyecanı bana her zaman çekici gelmiştir. TV+ ile ortaklığımız sayesinde turnuvayı izleyicilerimize ulaştırmanın ve onları bu heyecana ortak etmenin gururunu yaşıyoruz. Roland Garros'un resmi yayıncısı olarak turnuvanın her anını ekrana getirdik. Öte yandan, uzun süredir iş birliği yaptığımız değerli ortağımızla birlikte erkekler finalini izlemek de ortaklığımızı kutlamanın mükemmel bir yolu oldu. Spor, lifestyle, çocuk, reality ve belgesel türlerindeki en iyi hikayelerimizden oluşan içeriklerimizi TV+ izleyicilerine sunmaya devam etmek için sabırsızlanıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.