Dolar 32,3528
Euro 34,8005
Altın 2.399,63
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Vivo V29 Lite 5G Türkiye’de satışa sunuldu

– V29 Lite’ın 64MP optik görüntü sabitleme özelliğine sahip ana kamerası, 120Hz göz korumalı AMOLED ekranı ile yüksek kamera performansı sunuyor

Vivo V29 Lite 5G Türkiye’de satışa sunuldu
2 Ağustos 2023 15:53
72
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Vivo’nun amiral gemisi özelliklere sahip yeni bütçe dostu modeli V29 Lite satışa çıktı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, vivo, V serisinin en yeni üyelerinden V29 Lite 5G’yi Türkiye’de kullanıcılarla buluşturdu.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 695 işlemcisinden alan vivo V29 Lite, Android 13 işletim sistemi ve FunTouch OS 13 ara yüzüyle istediğiniz uygulamaları dilediğinizce kullanabilme olanağı veriyor. 8GB RAM (+sanal 8GB) ve 256GB’a kadar depolama alanına sahip vivo V29 Lite 5G’nin genişletilmiş RAM 3.0 özelliği sayesinde 36 adede kadar uygulama arasında gecikme olmadan hızlı geçiş yapılabiliyor.

vivo, sektörde ilk kez orta segmentte kullanıcılara kavisli ekrana sahip bir akıllı telefon deneyimi yaşatıyor. Altın ışıltısı ve siyah elmas Işıltısı renk seçenekleri ile gelen V29 Lite’ın 120Hz kavisli AMOLED ekranıyla uygun şık bir tasarım sunuyor.

V29 Lite’ın 64MP optik görüntü sabitleme özelliğine sahip ana kamerası, 120Hz göz korumalı AMOLED ekranı ile yüksek kamera performansı sunuyor. Kullanıcılar telefonun 2MP bokeh, 2MP makro lensten oluşan üçlü arka kamera sistemi en güzel anları gece gündüz fark etmeksizin neredeyse tüm ışık koşullarında en güzel şekilde ölümsüzleştirebiliyor.

Çift Pozlama özelliği ile fotoğrafın öznesini arka fondan ayırarak belirgin ve görünür kılan katmanlı fotoğraflar ve farklı portre modlarında en güzel fotoğrafları; Dual-View Video özelliği sayesinde de ön ve arka kameraları aynı anda kullanarak etkili Vlog’lar çekilebiliyor.

vivo, V29 Lite’ı 2 büyük Android sürümü güncelleme ve 3 yıl Android güvenlik güncelleme garantisi ile satışa sunuyor. Telefonu vivo’nun online satış kanalı myvivoshop.com’dan satın almayı tercih edildiğinde 3 bin TL değerinde 1 yıl garanti ve 1 yıl ücretsiz ekran onarım hediyesi fırsatı sunuyor. Ayrıca eski telefonu getirip yeni telefon alımlarında 500 TL’lik indirim fırsatlarından da yararlanılabiliyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.