Dolar 32,5115
Euro 34,8392
Altın 2.488,22
BİST 9.509,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Vodafone’a Brandverse Awards’tan 14 ödül

İSTANBUL (AA) – Vodafone, marka ve kurumların sosyal medya ve dijitaldeki başarılı kampanya ve iletişim çalışmalarının değerlendirildiği …

Vodafone’a Brandverse Awards’tan 14 ödül
12 Temmuz 2022 12:35
122
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Vodafone, marka ve kurumların sosyal medya ve dijitaldeki başarılı kampanya ve iletişim çalışmalarının değerlendirildiği Brandverse Awards’ta 3 altın, 4 gümüş ve 7 bronz olmak üzere toplam 14 ödüle birden layık görüldü.

Vodafone açıklamasına göre, Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren şirket, ulusal ve uluslararası düzeydeki başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Vodafone, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için yaptığı “Kararan Hikâyeler” kampanyasıyla “Farklı Fikirler” ve “Küçük Bütçeli Büyük İşler” kategorilerinde altın, “Sosyal Medya Kampanyası” ve “Özel Gün Kampanyası” kategorilerinde ise bronz ödül aldı.

Vodafone’un “YouTube Perisi” kampanyası, “Yaratıcı Ortam Kullanımı” kategorisinde altın, “Farklı Fikirler” kategorisinde ise bronz ödüle layık görüldü.

Şirketin “Vodafone Red’liler Netflix’i internetlerinden yemeden sınırsızca izliyor” kampanyası “Film-Telekomünikasyon” kategorisinde gümüş, “Vodafone Business Dijitalleşme Testi” kampanyası “Doğrudan Pazarlama Kampanyaları” kategorisinde bronz, “Vodafone Simple ve Vodafone Fiber” kampanyası “Sosyal Medyada Verinin Etkili Kullanımı” kategorisinde bronz, “Friendzone” kampanyası “Online Reklam” kategorisinde gümüş, “Messi'ye 10 Numara Transfer Teklifi” kampanyası “Gerçek Zamanlı Kampanya” kategorisinde gümüş, “Türkiye'nin yüzde 100 yenilenebilir enerji kullanan ilk ve tek operatörü: Vodafone” kampanyası ise “İklim Değişikliği ile Mücadele” kategorisinde gümüş ödül aldı.

Vodafone ayrıca, “SocialBrands Veri Analitiği” kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu. Vodafone, Brandverse Awards’tan 14 ödül alarak, en çok ödül alan şirketler arasında yer aldı.

– “Pazarlama dünyasında yeni nesil yaklaşımların önemi arttı”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, pazarlama dünyasında yeni nesil yaklaşımların öneminin arttığını belirterek, şunları kaydetti:

“Vodafone olarak, sosyal medyada ve diğer dijital mecralarda yaratıcı ve yenilikçi kampanyalarla var olmayı önemsiyoruz. Bu anlayışla hayata geçirdiğimiz projelerimizin pazarlama dünyasının önemli ödül programlarından Brandverse Awars’ta ödüle layık görülmesinden mutluluk duyduk. Ödül alan projelerimizin hayata geçmesini yenilikçi bakış açısıyla mümkün kılan, emek veren tüm ekip arkadaşlarıma ve ajanslarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Vodafone olarak, pazarlamada öncü uygulamalara imza atmaya devam edeceğiz.”

Muhabir: Murat Birinci

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.