Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Wiko T60 lansmana özel fırsatlarla Hepsiburada’da satışta

İSTANBUL (AA) – Akıllı telefon modeli Wiko T60, “ilk kez ve sadece” Hepsiburada'da teknolojiseverlerin beğenisine sunuluyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Hepsiburada, teknolojide sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekledi. 48MP üçlü kamerası ve …

Wiko T60 lansmana özel fırsatlarla Hepsiburada’da satışta
4 Ekim 2023 14:19
81
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Akıllı telefon modeli Wiko T60, “ilk kez ve sadece” Hepsiburada'da teknolojiseverlerin beğenisine sunuluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Hepsiburada, teknolojide sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekledi. 48MP üçlü kamerası ve 8GB+256GB depolama alanıyla kullanıcılara sunulan Wiko T60, lansmana özel Hepsiburada limitiyle peşin fiyatına 9 taksitle satın alınabiliyor.

Wiko T60, her anın ayrıntıları paylaşmak isteyenler için ideal çözümler sunarken, doğanın güzelliğini ve küçük nesneleri her detayına kadar yakalamayı ve benzersiz sanatsal çekimler yapmayı kolaylaştırıyor.

Batarya endişesine son verecek uzun ömürlü 5 bin 200mAh pile sahip Wiko T60, sadece tek bir şarjla sevilen aktivitelerin gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Wiko T60, sadece teknik özellikleriyle değil, aynı zamanda şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Siyah, mavi ve mor renk seçenekleriyle sunulan Wiko T60, lansmana özel avantajlarla ilk kez ve sadece Hepsiburada'dan satın alınabiliyor.

Muhabir: Uğur Aslanhan

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.