Dolar 32,6679
Euro 35,4049
Altın 2.505,71
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C

Yağlıdere’de “Muhtarlar Günü” kutlandı

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla tören düzenlendi. Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen …

Yağlıdere’de “Muhtarlar Günü” kutlandı
19 Ekim 2021 16:47
223
A+
A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen törende, Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Erol, Ortaköy Muhtarı Muhammet Karadere, Sinanlı Köyü Muhtarı Orhan Oral tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Burada muhtarlar adına konuşan Erol, muhtarlık müessesesinin kültürün ve toplumsal hayatın önemli yapı taşlarından olduğunu ifade ederek, muhtarlığın yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletin her noktasındaki kurumsal temsilcisi olduğu söyledi.

Törenin ardından muhtarlar onuruna yemk verildi. Buradaki programda konuşan Yağlıdere Kaymakamı Kübra Kaplan, ilçeye bağlı mahalle ve köylerde görev yapan muhtarların kendileri için değerli olduğunu belirterek, “Görev sürem içerisinde bütün muhtarlarımızla iletişim halinde olacağız. Muhtarlık müessesi tarihimizde çok önemli bir yere sahip. Bütün muhtarlarımızın gününü tebrik ediyorum. Umarım çok daha güzel konularda bir arada oluruz.” dedi.

Programa Yağlıdere Belediye Başkan Vekili Recep Aydın, Emniyet Amiri Ahmet Ali Bulut, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Ümit Avcı, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.