Dolar 32,4962
Euro 34,6396
Altın 2.478,94
BİST 9.628,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 32°C
Az Bulutlu
Samsun
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 19°C
Cum 21°C
Cts 17°C

Yapı Kredi Yatırım’ın İzmir Karşıyaka Şubesi açıldı

– Yapı Kredi Yatırım Genel Müdürü Yılmaz Arısoy:
– “Önümüzdeki dönemde iştiraki olduğumuz Yapı Kredi’nin öncülüğünde hizmette sınır yoktur anlayışıyla, Türkiye’nin dört bir yanında şube ağımızı genişletmeye devam edeceğiz”

Yapı Kredi Yatırım’ın İzmir Karşıyaka Şubesi açıldı
3 Şubat 2023 10:47
93
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Türk sermaye piyasalarının önde gelen aracı kurumlarından Yapı Kredi Yatırım, yatırımcılara daha yakından ve yerinde hizmet sunabilmek için İzmir Karşıyaka Şubesi’ni hizmete açtı.

Yapı Kredi Yatırım'dan yapılan açıklamaya göre, İzmir’de ikinci şubesini açan Yapı Kredi Yatırım, hisse senedi, vadeli işlemler, foreks, opsiyon ve yurt dışı piyasalar gibi sermaye piyasaları ürünlerinde yatırımcılara destek olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Yatırım Genel Müdürü Yılmaz Arısoy, 2022 yılını hem hisse senedi hem de VİOP işlem hacmi pazar payında lider olarak kapattıklarını belirtti.

Arısoy, Yapı Kredi Yatırım olarak, değişen müşteri taleplerine karşı, değişken piyasa koşullarında sürdürülebilir büyüme ve gelişme doğrultusunda daima müşterilerin ihtiyaçlarına cevap veren özgün ve yüksek kaliteli ürünler sunmayı amaçladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Son 5 yıldır sektör liderliğini koruyan bir kurum olarak, dijital işlem kanallarımızın yanı sıra müşterilerimize dokunabilmek de bizim için çok kıymetli. Türkiye genelinde açtığımız 21 şubemizle birlikte müşterilerimize her noktadan hizmet veriyoruz. Şubelerimizde çalışan deneyimli yatırım danışmanlarımız sayesinde hisse senedi, vadeli işlemler, foreks, opsiyon ve yurt dışı piyasalar gibi sermaye piyasaları ürünlerinde yatırımcılarımıza destek oluyoruz. Önümüzdeki dönemde iştiraki olduğumuz Yapı Kredi’nin öncülüğünde hizmette sınır yoktur anlayışıyla, Türkiye’nin dört bir yanında şube ağımızı genişletmeye devam edeceğiz.’’

Bu arada, Yapı Kredi Yatırım şube bilgilerine “www.ykyatirim.com.tr” adresinden ulaşılabiliyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.