Dolar 32,3595
Euro 34,7818
Altın 2.398,99
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Yemeksepeti, kendi kategorisinde “Türkiye’nin En Sevdiği Marka” seçildi

– Yemeksepeti, dinamik ve yenilikçi pazarlama stratejileri ile tüketicilerin zihninde pozitif bir imaj oluşturmayı başararak, marka bilinirliğini ve müşteri memnuniyetini artırdı

Yemeksepeti, kendi kategorisinde “Türkiye’nin En Sevdiği Marka” seçildi
2 Ekim 2023 15:29
44
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Yemeksepeti, “Türkiye'nin Lovemark'ları 2023” araştırmasında ödüle layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaCat ve Ipsos tarafından 15-55 yaş aralığında, kadın-erkek oranı eşit, Türkiye temsili 2 bin kişiyle gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre Yemeksepeti, “Yemek Siparişi” kategorisinde birinci olarak kategorinin “Lovemark”ı oldu.

2007'den beri markaların hedef kitleleriyle gönül bağı kurma başarılarını ölçen Türkiye'nin Lovemark'ları araştırması, bu yıl 16. kez gerçekleştirildi. Türkiye'de rekabetin ve iletişim faaliyetlerinin en yoğun olduğu kategorilerdeki markaların “Lovemark” statülerini tespit etmek amacıyla düzenlenen araştırmaya göre Yemeksepeti, tüketicisiyle kurduğu güçlü bağ sayesinde “Yemek Siparişi” kategorisinde en üst sıraya yerleşti.

Markanın kullanıcı dostu platformu, geniş restoran ağı ve müşteri hizmetleri kalitesinin bir göstergesi olarak değerlendirilen bu başarıda, Yemeksepeti'nin gerçekleştirdiği etkili iletişim ve pazarlama çalışmalarının da büyük payı bulunuyor.

Kurduğu etkili iletişim sayesinde kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini anlayarak, hizmetlerini sürekli olarak iyileştiren Yemeksepeti, dinamik ve yenilikçi pazarlama stratejileri ile tüketicilerin zihninde pozitif bir imaj oluşturmayı başararak marka bilinirliğini ve müşteri memnuniyetini artırdı.

Yemeksepeti'nin bu ödüle layık görülmesi, markalar için müşteri odaklılık, inovasyon, yüksek kalitede hizmet ve güvenilirlik gibi değerlerin ne denli kritik olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bilgisayar destekli telefon görüşmeleri (CATI) yöntemiyle, Türkiye'de temsili 2 bin kişi üzerinde gerçekleştirilen araştırma, markanın zihin payı, duygusal yakınlık, beklenti ve ihtiyaçları karşılama düzeyi dikkate alınarak, Yapısal Eşitlik Modeli (SEM) yaklaşımı ile analiz edildi.

Muhabir: Hatice Şenses Kurukız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.