Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 25°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

Yılbaşına renk katacak model alternatifleri FLO kış koleksiyonunda

İSTANBUL (AA) – Kadınların yeni yıl heyecanına uyumla eşlik eden FLO, bot, sneaker, ve loafer modelleriyle yılbaşı kombinlerine konfor katıyor.FLO'dan yapılan açıklamaya göre, bağcık ve zincir detaylarının öne çıktığı modeller, elbise, etek, jean, cek…

Yılbaşına renk katacak model alternatifleri FLO kış koleksiyonunda
5 Aralık 2022 12:06
118
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Kadınların yeni yıl heyecanına uyumla eşlik eden FLO, bot, sneaker, ve loafer modelleriyle yılbaşı kombinlerine konfor katıyor.

FLO'dan yapılan açıklamaya göre, bağcık ve zincir detaylarının öne çıktığı modeller, elbise, etek, jean, ceketlerin en sevilen tamamlayıcısı oluyor. FLO tekstil koleksiyonunda yer alan tayt, sweatshirt ve eşofman modelleri yılbaşını sportif geçirmek isteyenler için seçenek oluyor. Kadınların kombinlerinin en dinamik eşlikçisi olan çanta modelleri ise şık görünümünün yanı sıra geniş iş hacmi sayesinde eşyaları toparlayarak kullanım kolaylığı sağlıyor.

Erkeklerin takım elbise şıklığını tamamlayacak ve casual kombinlerine eşlik edecek bot, sneaker ve chelsea bot modelleri sezon trendlerini yansıtıyor. Taba, siyah, lacivert ve hâkî renkleriyle dikkat çeken koleksiyon, deri ve süet alternatifler sunuyor. Kalın taban ve bağcık detayları ayakkabılara ayrı bir hava katarak şıklığı ve konforu aynı anda hissettiriyor. Yılbaşında sportif tarzdan vazgeçemeyen beyler için sweatshirt ve eşofman modelleri ise tekstil koleksiyonunda göz dolduruyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.