DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

YKS’de ilk 1000’e giren Ereğli’deki 6 öğrenciye altın ve plaket

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) ilk 1000 arasına giren 6 öğrenci altın ile …

Banner Resmi
18.08.2021
202
A+
A-

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) ilk 1000 arasına giren 6 öğrenci altın ile ödüllendirildi.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO) gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, eğitime yapılan katkıların önemine değindi, ilçedeki devlet ve özel okulların başarılarının artarak sürdüğünü söyledi.

İlk bine giren 6 öğrenciyi altın ve plaket ile ödüllendirildiğini anlatan Çorumluoğlu, “Kapımız öğrencilerimize her zaman açık. İyi öğrenciler Türkiye'nin geleceğine katkı sunacak, dünyanın geleceğini değiştireceklerdir. İlçe Kaymakamlığı olarak eğitime ve öğrencilerimize desteğimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy da il genelinde YKS'de ilk binde yer alan 9 öğrencinin 6'sının Ereğli'deki devlet ve özel okullardan olmasının gurur verici olduğunu anlattı.

Öğrencilere altın ve plaket takdim edildi.

Törene, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, dereceye giren öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Muhabir: Yücel Velioğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.