Dolar 34,1899
Euro 37,5281
Altın 2.890,91
BİST 8.964,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 25°C
Az Bulutlu
Samsun
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 20°C

Zonguldak’tan kısa kısa

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ın Gökçebey ilçesi Belediye Meclisi 2023'ün ilk toplantısını yaptı.Gökçebey Belediye Meclisi ocak ayı toplantısı Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk başkanlığında toplantı salonunda gerçekleştirildi.Toplantıda gündem …

Zonguldak’tan kısa kısa
3 Ocak 2023 18:03
110
A+
A-

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ın Gökçebey ilçesi Belediye Meclisi 2023'ün ilk toplantısını yaptı.

Gökçebey Belediye Meclisi ocak ayı toplantısı Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk başkanlığında toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

– EYT'den faydalanan personel Belediye Başkan Öztürk'ü ziyaret etti

Gökçebey Belediyesinde çalışan ve EYT'den faydalanan personel, Belediye Başkanı Vedat Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Öztürk, belediye personeline verdikleri emekleri için teşekkür ederek, emekliliklerinin hayırlı olmasını diledi.

– Ereğli Belediyespor 2 oyuncuyla anlaşma sağladı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ereğli Belediyespor, ara transferde 2 oyuncuyla anlaşma sağladı.

Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, gazetecilere, daha önce çeşitli profesyonel takımlarda forma giyen kaleci Ersel Çetinkaya ve stoper Yusuf Orhan ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığını söyledi.

Posbıyık, 20 yıldır hasretle bir üst lige çıkmanın mücadelesini verdiklerini anlatarak, “Biz inşallah yönetim, teknik heyet, sporcular ve taraftarlarımızla el ele verip bir birimizi tamamlayıp bir şeyler yapmak istiyoruz.” dedi.

Kulübün ikinci başkanı Halil Bozkuş da transferde futbolcunun karakterine ve disipline önem verdiklerini, transfer görüşmelerinin de devam ettiğini belirtti.

Muhabir: Nurhan Çorlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.