Dolar 32,5520
Euro 34,8805
Altın 2.431,57
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Az Bulutlu
Samsun
30°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 21°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Özgün KAYA Oldu.

Akdeniz Balkan  Türkleri Federasyonu Başkanı Özgün KAYA Oldu.
15 Mart 2020 20:55
1.029
A+
A-

Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu 7 Olağan Kongresinde Özgür kaya ve Mehmet Alper listeleri ile yarıştılar.

Özgür KAYA 102 OY Alarak Başkan seçilirken rakibi ise 90 oy aldı.

Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu Başkanlığa seçilen Özgür kaya ise Teşekkür konuşmasında “Federasyonumuzun kuruluşundan bu güne kadar hizmet veren Başkanlarımıza yönetim kurulu üyelerimize ve üyelerimize teşekkür ederiz” dedi.

HAYIRLI OLSUN…

Özgür KAYA teşekkür konuşmasının ardından “Uzun zamandır beklenen genel kurulumuzu çok şükür kazasız atlattık. Sekiz yıldır Başkanlığını yaptığım Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonumuzun Genel Kurulunu Gerçekleştirdik. Coşkunun ve birlikteliğin tavan yaptığı Genel Kurulda Federasyon Başkanlığına Adana Balkan Türkleri derneği üyesi Dr. Özgür KARA Seçilmiştir.  Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Başkanı Sabri Mutlu. “Akdeniz Balkan Türkleri Federasyon kongresi bu gün Adana’da büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi. Geçmiş dönemde emeklerini esirgemeyen Mükremin Başkan ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni federasyon başkanlığına seçilen Dr Özgür Kara ve ekibine de camiamıza önemli katkıları olacağına inanıyor başarılar diliyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.