Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 27°C
Çar 24°C

Anadolu Eğitim Sendikasından Destek Mesajı

Anadolu Eğitim Sendikasından Destek Mesajı
18 Mart 2020 02:03
408
A+
A-

Anadolu Eğitim Sendikası küresel bir salgın haline gelen Koronavirüs konusunda Devletimizin almış olduğu tüm tedbirler için destek mesajı yayınladı. Yapılan açıklamada Anadolu Eğitim Sendikası :

KORONAVİRÜS MÜCADELESİNDE DEVLETİMİZİN ALDIĞI HER TÜRLÜ TEDBİRİ DESTEKLİYORUZ.

Dünya genelinde ölümlere sebep olan ülkemizde de etkisini göstermeye başlayan Koronavirüs ile ilgili devletimizin aldığı önlemleri destekliyoruz. Sürecin yönetilmesi ve bu hastalığın bir salgına dönüşmemesi adına yetkililerin uyarılarına ve alınan tedbirlere uymanın son derece önem arz ettiğini düşünüyoruz.

Küresel bir salgın ulusal bir mücadele çerçevesinde devletin tüm kurumlarının canla başla mücadele ettiği böyle bir dönemde vatandaş olarak en önemli görev bizlere düşmektedir. Panik yapmadan alınan tedbirlere uymak yetkililerin bu hastalıkla ilgili mücadelesine en büyük desteği sağlayacaktır.

Alınan tedbirler kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ara tatilin erkene alınması kararının çok doğru ve yerinde bir karar olduğuna düşünüyor, hızlı ve etkin bir biçimde süreci yöneten yetkililere teşekkür ediyoruz. Ne öğrencilerimiz ne de velilerimiz bu süreci bir keyif tatili olarak algılamamalı,  kalabalık mekânlardan ve toplu alanlardan uzak durmalı, mümkün olduğu kadar evde zaman geçirmeli ve bu fırsattan istifade ederek bol bol kitap okunmalıdır.

Bu süreçte öğrenciler eğitimlerine evde devam edeceklerdir. “Milli Eğitim Bakanlığı hem EBA hem de TRT üzerinden yayın yapacak. Tabi ki yüz yüze eğitimin yerini hiçbir şey tutmaz. Ancak süreç şu an için bunu gerektiriyor. Dolayısıyla öğrencilerimiz ve velilerimiz uzaktan eğitim sürecine gereken hassasiyeti ve ciddiyeti göstermelidir.

Samsun Valimiz Sayın Osman Kaymak başkanlığında koronavirüse karşı önlemler kapsamında toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu toplantısında alınan kararların son derece önemli ve halk sağlığı açısından yerinde olduğunu, halkımızın yetkililerin aldığı bu kararlara destek vermesi gerektiğini düşünüyoruz.

Sosyal medya başta olmak üzere farklı mecralarda toplumda panik ve kaos havası oluşturmak isteyenlerin yarattığı manipülasyonlara dikkat edilmesi gerekiyor. Vatandaşlarımızın sadece resmi kurumların açıklama ve uyarılarını dikkate almalarını istirham ediyoruz” açıklamasında bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.