Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Bileşke Özel Öğretim Kursu “Kadına Şiddete Hayır” Tepkisi

Bileşke Özel Öğretim Kursu “Kadına Şiddete Hayır” diyerek siyah elbiseleri ile tepkilerini gösterdiler.

Bileşke Özel Öğretim Kursu “Kadına Şiddete Hayır” Tepkisi
24 Ağustos 2021 06:55
1.560
A+
A-

Bileşke Özel Öğretim Kursu “Kadına Şiddete Hayır” temasına vurgu yapmak için siyah elbiseleri ile tepkilerini gösterdiler. Bileşke Özel Öğretim Kursu  seçkin eğitim, öğretim ve idareci kadrosunu bünyesinde birleştirmiştir. Merkez ve Atakum Şubesi ile  başarı odaklı eğitim ve öğretimi gerçekleştirmeyi  hedeflemektedir.

Bileşke Eğitim Kurumu kadrosu kadına yönelik her türlü şiddetin, yaşam hakkını tehdit ettiğini söyledi.  Temel bir insan hakkı ihlali olduğuna inandığını dile getirdi. Toplumu derinden yaralayıp zayıflattığına, Aile birliğini zedeleyip, anne ve çocuk sağlığını bozan son derece önemli bir halk sağlığı sorunu olduğuna inandığını söyledi.  Kadına yönelik şiddetin  töre, gelenek gibi hiçbir gerekçe ile asla meşru olamayacağına  inandıklarını söylediler.

Bileşke Özel Öğretim Kursu sorumlusu “Kız kardeşlerimiz annelerimiz, eşlerimiz geleceği emanet ettiğimiz evlatlarımız,Kadınlar bu toplumun yarısını oluşturan erkeklerle aynı haklara sahip bireylerdir. Bu nedenle;
Kadına yönelik şiddete ortak olmayacağız ve asla seyirci kalmayacağız. Bileşke Eğitim Kurumu kadroları olarak Cumartesi günü farkındalık yaratmak ve “Kadına şiddete hayır ” diyerek siyah renkli giysiler giyerek tepkimizi desteğimizi gösteriyoruz. Evde, iş yerinde ve sokakta Kadına şiddeti önlenmesi hususunda üzerimize düşen görevi yapmak üzere kararlıyız ve biz de varız.” dedi.

Samsun'da 30 yılı aşkın süredir gazetecilik mesleği ile uğraşmaktadır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.