DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Fatih Mahallesi Muhtarından Örnek Kampanya

Fatih Mahallesi Muhtarından Örnek Kampanya
Banner Resmi
27.03.2020
37.045
A+
A-

Kamu çalışanları, İşverenler, Esnaflarımız, üreticilerimiz velhasıl Millet olarak moraller biraz bozuk üzüntü ve korku içindeyiz. Bu tarih süreç içeresinde Devletimizi Yöneten yetkililerimizin zorunlu olmadıkça vatandaşlarımızın “EVDE KALMALARI” istenmektedir.

Aileniz, yakınlarınız, komşularınız Milletimizin ve Ülkemizin geleceği sağlığı için tevekkül ile şükrederek evde kalmaya özen göstermek zorundayız.

İşte böyle bir risk ortamında kendi hayatlarını hiçe sayarak bulunduğu Mahallede İhtiyaç sahiplerine ulaştırmak için;

1453 Spor kulübü Başkanı Tonguç Amca Ali ANIL ve Samsun ilinin en genç muhtarı olan Fatih Mahallesi Muhtari Seda KEKLIK ile birlikte organize ettiği ve birlikte çağrıda bulundukları “VEREN EL ILE ALAN ELIN BIRBIRINI GÖRMESİN”  Kampanyası Çağrısına katılan hayırsever iş adamları ve insanlarının katılımı ile gelen Gıda Yardımları İhtiyaç sahibi ve 65 yaş ustu yaşlılardan  zor durumda olanlara kurdukları ekip ve araçlarla kapı kapı dolaşarak dağıtıp teslim ettiler.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız 1453 Fatih spor Başkanı Tonguç Amca Ali ANIL” Zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde Devletimizin yanında olarak bir nebze yardımcı olabilmek için İhtiyaç sahibi ailelerin sofralarına katkı sağlamak hepimizin bir görevidir. Millet olarak buna ekonomi gücü olanların katkı vermesi gerekiyor. Olanın olmayanlara paylaştığı, veren el ile alan elin birbirini görmediği bir Gıda Kampanyası ile bulunduğumuz yerleşkede yüzleri güldürmeye milli seferberlik yaparak umutla yaşamaya devam edeceğiz “dedi.

Fatih Mahallesi Muhtarı Seda Keklik ise “Muhtarlık olarak ihtiyaç sahibi ve 65 yaş ustu yaşlı büyüklerimize hizmet etmek için gençlerden oluşan gönüllü ekiplerimizi oluşturduk. Günün her saatinde muhtarlığımıza gelen talepleri ve istekleri  65yas  üstü ve altı demeden değerlendiriyor ve hizmet vermeğe çalışıyoruz. Yeter ki Devlet Yetkililerimizin ve Sağlık bakanlığımızın uyarılarını dikkate alarak zorunlu olmadıkça sokağa çıkılmasın EVDE KALSINLAR.Bu virüsle olan savaşı hep birlikte ülke olarak kazanacağız ekonomi sıkıntılarımızda böyle hayrı sever insanlarla da inşallah çözmeye devam edeceğiz: dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.