Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Gelinini Defalarca Tecavüz Etmiş! Samsun’da İğrenç Olay

Samsun’da dört çocuk annesi, kayınpederi tarafından defalarca tecavüze uğradığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Bu iğrenç olay Samsun’un Asarcık ilçesinde meydana geldi.

Gelinini Defalarca Tecavüz Etmiş! Samsun’da İğrenç Olay
23 Ağustos 2021 05:19
4.033
A+
A-

Samsun’da dört çocuk annesi, kayınpederi tarafından defalarca tecavüze uğradığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Bu iğrenç olay Samsun’un Asarcık ilçesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre olay, Asarcık ilçesi Kılavuzlu Mahallesi’nde 2019 yılının Ağustos ve Aralık ayları arasında meydana geldi. İddiaya göre; 4 kız çocuk annesi Sündüs A., kayınpederi R.A. tarafından dört defa tecavüze uğradı. Yaşananlar üzerine eşi ile boşanma aşamasına gelen Sündüs A., bu süreçte inşaat işçisi eşi R.A.’nın Moldova’da bir kadınla birlikte olarak çocuk sahibi olduğunu öğrendiğini de söyledi.

KAYINPEDER HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Kayınpederince evden kovulduğunu, babaevine zorla gönderildiğini ve çocuklarının kendisine gösterilmediğini iddia eden Sündüs A., kayınpederi N.A. hakkında Kavak Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Sündüs A., dört defa nitelikli cinsel saldırı, cinsel amaçla hürriyetten alıkoyma, silahlı tehdit, özel hayatın gizliliğini ihlal ve ifşa, hakaret suçlarına maruz kaldığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

‘BENİ 4 ÇOCUĞUMDAN AYIRDILAR’

Kayınpederinin kendisini defalarca taciz ve tecavüz ettiğini söyleyen Sündüs A., “Eşimle birbirimizi severek evlendik. Kayınpederim bana defalarca tacizde bulundu ve defalarca tecavüz etti. İleride çocuklarım büyür ve bir iş sahibi olurlar diye Samsun’a taşındım ama kayınpederim bizi yine rahat bırakmadı. Samsun’a ‘çocukları özlediğini’ söyleyerek geldi ve beni burada da taciz etti. Öncesinde hayatımız çok güzeldi ama her şey bozuldu. Ben 15 senelik gelinim. Tarlada çalıştım, ormanda çalıştım. Dört tane çocuk büyüttüm. Beni köle gibi çalıştırdılar ondan sonra ben mağdur duruma düştüm. Beni dört çocuğumdan ayırdılar. Ben de dava açtım” diye konuştu.

‘EŞİMİN MOLDOVA’DA ÇOCUĞU OLDUĞUNU ÖĞRENDİM’

Gazete Gerçek’e konuşan Sündüs A., “Eşim yurt dışlarına gitti, başka bayanlarla ilişkiye girdi. Ben yine çocuklarımın babası olduğu için kendisini affettim. Moldova’da çalışırken bir bayan bana mesaj yazdı; eşimin boşandığını ve bir kızı olduğunu söyledi. Ben ‘eşiyim’ dediğimde ‘ben hamileyim’ dedi. Ben bu haldeyken eşimi affetmiş bir kadınım. Ben yine de ‘çocuklarım babasız kalmasın’ diye affettim ancak kendisi beni maddi ve manevi olarak mağdur bıraktı. Asarcık’ta kime sorarsanız sorun herkes bilir” şeklinde konuştu. Sündüs A., eşi R.A. hakkında da boşanma, velayet, maddi ve manevi tazminat, nafaka istemiyle dava açtı.

‘DEVLETİMİZE BİR KADIN OLARAK SESLENİYORUM’

“Devletimize bir kadın olarak sesleniyorum, yardım istiyorum” diyen Sündüs A., şöyle devam etti: “Ben sadece çocuklarım için yaşadım ve onlar için bu yaşadıklarıma boyun büktüm. Beni evden atmasalardı bu yaşananlara katlanmaya devam edecektim ancak çocuklarımdan ayrı kalmaya dayanamıyorum. Devletimize sığınmak istiyorum, yardım istiyorum. 4 kızımı alıp da nasıl bakabilirim? Bana bir el uzatılsın, iş bulunsun. Ben çalışırım. 15 sene tarlada ormanda çalışan bir kadınım. Ben ne iş olursa olsun yaparım. Bu zamana kadar çocuklarım için yaşadım ve çalıştım, bundan sonra da böyle yaparım.”

Kaynak: Gazete Gerçek / Tolga BİRGÜCÜ

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.