Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 27°C
Çar 24°C

Kapaktepe Derneğinin muhteşem Dayanışma Gecesi

Samsun Gümüşhane Kabaktepe Köyü Derneğince Üniversiteli öğrenciler yararına Sosyal Sorumluluk projesini Derebahçe Sosyal tesislerinde 11.01.2020 Cumartesi günü akşamı Yardımlaşma ve Dayanışma gecesi etkinliğini gerçekleştirdi.

Kapaktepe Derneğinin muhteşem Dayanışma Gecesi
22 Ağustos 2021 09:43
1.394
A+
A-

Samsun Gümüşhane Kabaktepe Köyü Derneğince Üniversiteli öğrenciler yararına Sosyal Sorumluluk projesini Derebahçe Sosyal tesislerinde 11.01.2020 Cumartesi günü akşamı Yardımlaşma ve Dayanışma gecesi etkinliğini gerçekleştirdi.

Samsun Büyükşehir Belediye başkanı Mustafa Demir, İlkadım Belediye başkanı Necattin Demirtaş siyasi parti temsilcileri, Muhtarlar Derneği başkanı Mustafa Öztürk ve yönetimindeki muhtarlar,  eski İlkadım belediye başkanı Erdoğan Tok,  Sivil Toplum kuruluşları, dernek başkan ve yöneticileri ile bu Projeye katkı veren iş insanları ve çok sayıda Gümüşhaneli misafirler katilim sağladılar.

Sırasıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demir’in konuşmalarını yaptı.

Dernek Başkanı Dursun Ali Kaya Konuşma Yaptı

Yapılan konuşmaların ardından söz alarak kürsüye gelen Kabaktepe Köyü Dernek Başkanı Dursun Ali Kaya;

Derneklerin asli görevi olan Yardımlaşma Dayanışma birlik ve beraberlik adına her birimiz evlatları olan Üniversiteli öğrencilerimize burs verilmesi, onların sorunlarının bir nebze olsun giderilmesi için düzenlemiş olduğumuz bu projemize gecemize uzaktan yakından gelerek katkıda bulunan hemşehrilerimize, İş insanlarımıza vesile olan herkese şahsım ve yönetim kurulu adına sonsuz teşekkür ederim.

Bizleri onurlandırarak gecemize teşrif eden Değerli Büyükşehir Belediye başkanımıza, İlkadım Belediye başkanımıza ve muhtarlarımıza STK başkanlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.

Bu güzel gecemize ayrıca gelerek katkı sağlayan basın mensuplarına da teşekkür ederim.

Bizi izlemeye ve desteklemeye devam edin çünkü birçok projelerimizi hazırladık ve bunları zamanı geldikçe hayata sizlerin desteği ile de göstereceğiz. Dedi.

Yerel sanatçıların birbirinden güzel türkülerine eşlik eden misafirler ve halk oyunları ile  saatlerce suren coşkulu bir gece yasandı.

Samsun'da 30 yılı aşkın süredir gazetecilik mesleği ile uğraşmaktadır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.