Dolar 33,0602
Euro 35,9148
Altın 2.519,47
BİST 10.946,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 28°C

Samsun Ekonomisinde Parlayan Yıldız “Çağrı Temper”

Samsun Cam Sektörünün önde gelen isimleri arasında ilk sıralarda yer almayı başaran Cam firması Çağrı Temper Cam San Tic Ltd Şti hedeflerine hızlı ve emin adımlar ile ilerliyor. Ali AKMAN ile yaptığımız özel söyleşide…

Samsun Ekonomisinde Parlayan Yıldız “Çağrı Temper”
22 Ağustos 2021 07:42
37.260
A+
A-

Samsun Cam Sektörünün önde gelen isimleri arasında ilk sıralarda yer almayı başaran Cam firması Çağrı Temper Cam San Tic Ltd Şti hedeflerine hızlı ve emin adımlar ile ilerliyor. Sektörde büyük bir hız kazanarak ilerleme sağlayan firmanın en büyük etkeni ise “Kalite Hizmet ve Müşteri Memnuniyeti” olarak adlandırılıyor.

Çağrı Temper Samsun’da hali hazırda Cam ürünlerinin imalatı ve temini konusunda hizmetlerine devam ediyor. Yalnız Samsun değil ayrıca Tüm Karadeniz bölgesinde Şişe Cam Bayi olarak hizmet vermektedir. Karadeniz ekonomisinde de önemli bir kitleye ulaşan 4 Ortaklı Çağrı Temper patronları Enis KOÇALİ, Ali AKMAN, Yusuf DEMİRCAN ve Şaban KAYA yeni hedeflerine yeni sloganlar ile hazırlanıyorlar. En son olarak “ Camda Çözüm Ortağınız” sloganı ile hedeflerini belirlediklerini belirten Ali AKMAN “2019 yılı cirolarının toplamını 2020 yılının ikinci çeyreğinde hedeflediklerini dile getirdi.” Kirazlık Sanayisi içinde yaklaşık 1 dönüm arazı içinde kurulu olan fabrikada şu an itibari ile toplam 50 kişilik bir ekip hizmet veriyor. Global bir Türk markası olma yolunda ilerleyen Çağrı Temper ile hedeflerini konuştuk.

Çağrı Temper Karadeniz’in en başarılı Cam firması olarak tanınmaya başladı. Bu başarıyı nasıl elde ettiniz?

“Öncelikle kuruluş aşamasından bugüne kadar firmamızın attığı her adımın sağlam olması yönünde bir çaba gösterdik. Küçük ölçekli bir işletme iken bu gün bünyesinde 50 işçi çalıştıran bir firma haline geldik. Gerek cam ürünlerimizin kalitesi gerekse müşteri memnuniyetinin ön planda tutulması bizim bu alanda bir hakimiyet kurmamızı sağladı. Çalışanlarımız ile müşterilerimizin cam konusunda her türlü istek ve şikayetlerini göz önüne alarak hizmetler vermeye başladık. Samsun içinde başladığımız Cam ürünleri satış serüvenimize Karadeniz Şişe Cam Bayi olarak devam ederek büyümeye başladık. Ortaklarım ile birlikte firmamızın gelişimi konusunda birçok çalışmaya imza atmaya başladık.  Şişecam Yetkili Üretici Bayii. Isıcam Sistemleri. Düz cam, Isı yalıtımlı ve Kaplamalı çift cam, Löw’e cam, Lamine cam, Temperli cam; Cambalkon, Duşkabin, Cephe ve cam işleme, Ayna, Rodaj, Bizote, Kumlama, Delik, Düz ve Şekilli kesim gibi hakimiyet sağladığımız alanda güveni inşa ettik. Müşterilerimiz ile güvenli yapılan her türlü alışveriş bize olumlu yönden bir dönüş sağladı. Hedef olarak şu an Erzurum ve çevresindeki illere de açılmak ve hizmetlerimizi bu alanda ilerletmek olacaktır. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Samsun için elimizden gelenin her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz.” Dedi.

Firmanın Kirazlık Sanayiinde bulunan fabrikasında küçük bir gezinti yaptık. Büyük düşünenlerin büyük işler başarabildiğinin hikayesini kendi gözlerimizle gördük diyebilirim. Samsuncephaber olarak Samsun Ekonomisine katkı sağlayan ve bu şekilde büyük hedefleri olan firmaların her zaman yanında olacağız. Samsun için yaptıkları hizmetlerden ve arzu ettiği istihdam hedefine ulaşması yönünde Çağrı Temper Cam’a başarılar diliyoruz.

 

 

Çağrı Temper Cam San Tic Ltd Şti

Kirazlık Mah 1505. Sok no:30 Tekkeköy, Samsun

Tel:  (0362) 270 50 73

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.