Dolar 32,5692
Euro 34,6876
Altın 2.508,26
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 27°C

Samsun TEDAŞ Emeklilerinin Geleneksel Buluşması

Samsun TEDAŞ Emeklileri Her yıl bir araya geliyorlar. Bu seferki etkinlik 4.Geleneksel yıllık buluşma gecesi olarak Atakum Belediyesine ait Yalı Kafede gerçekleşti.

Samsun TEDAŞ Emeklilerinin Geleneksel Buluşması
22 Ağustos 2021 03:11
1.182
A+
A-

Samsun TEDAŞ Kurumundan emeklilerin 4.Geleneksel yıllık buluşma gecesi Atakum Belediyesine ait Yalı Kafede gerçekleşti. TEDAŞ emekliler gecesini organize eden Handan Ocak ve Sinan YILDIRIM Yılda bir kez 4.ncusunu gerçekleştirdiğimiz geceye yaklaşık 250 kişi emekli personel katılarak büyük bir kurumun ailesi olduğumuzu gösterdiler.

Gecede söyleşi yaptığımız kurul heyeti başkanı Handan OCAK “Bu etkinliğini yaptığımız gecemizde her zaman iletişimde olan TEDAŞ emeklilerimiz bir araya gelerek hasret gidermenin, sevgi saygıyla yasadığımız günlerimizi yad etmenin mutluluğunu buluyoruz ve görüyoruz. Aramızdan ebedi dünyaya yolcu ettiğimiz mesai arkadaşlarımızı da rahmetle dua ile anıyoruz.

Bugün bu gece mazeretleri nedeniyle katılamayan birçok emekli arkadaşlarımızın da mesajlarını aldık buradaki arkadaşlarımızla paylaştık. Bundan sonra da bu geleneksel gecemiz devam edecektir.

Biz TEDAŞ kurumundan emekliler olarak şimdiki YEDAŞ olan Kurum yetkililerinden ve çalışanlarından da aramızda görmeyi çok isterdik.” dedi.

Dün bizler o makamlarda ve o kurumda hizmet verenlerdik. Bakin aramızda o kurumun Müdürlüğünü, idareciliğini, memurluğunu ve isçiliğini yapanlar var.  Kısaca her kademe ve birimde çalışan o büyük ailemizin fertleri olarak gururla burada bir arada olmanın mutluluğunu yasadık ve yaşıyoruz.

Eski adi TEDAŞ yeni  adı ile YEDAŞ olarak bizler büyük bir kurumun çalışanları ve emeklileri olarak bu geleneksel gecemizi yasatmaya çalışırken şimdiki Yöneticilerinde aramızda olmalarını temenni ediyoruz. Çünkü gün gelecek onlar bu geceleri devir alarak yasatacaklardır. Katılan katılmayan tüm çalışanlarımıza sağlık ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.