Dolar 32,5872
Euro 34,8439
Altın 2.499,17
BİST 9.658,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 30°C

TÜKODER “Doktor Nejat Akyol Özel Bakım Ünitesini” Ziyaret Etti

Atakum Tükoder Şube başkanı Fatma KURUAHMET ile birlikte yönetim kurulu ve bilinçli tüketiciler üyelerimiz “Doktor Nejat Akyol Özel Bakım merkezini” ve burada tedavileri bakımları yapılan kalan insanlarımızla buluştular.

24 Ağustos 2021 08:28
1.240
A+
A-

Ataküm Tüketicileri Koruma Derneği son zamanlarda yaptıkları etkinliklerine bir yenisini eklediler. Tüketiciler için devamlı bir şekilde yeni projeler hazırlayan yetkililer, bu kez Doktor Nejat Akyol Özel Bakım Ünitesini ziyaret ettiler. Tüm TÜKODER yönetiminin katılım sağladığı ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Özel bakım ünitesinde hizmetlerin daha güzel ve iyi olması yönünde isteklerini belirttiler.

Ziyaret sonrasında Atakum TÜKODER Şube başkanı Fatma KURUAHMET “Yönetim kurulumuz ve bilinçli tüketiciler üyelerimiz Doktor Nejat Akyol Özel Bakım merkezini ve bakım merkezinde bakım ve tedavi gören vatandaşlarımızla buluştular. Burada yaşayan ve sergiledikleri eserleriyle hayata renk katan gözlerdeki yaşam sevincini görmek çok güzel.  Dostça ve arkadaşça sevecen bakışlarıyla unutulmaz saatler geçirdik. Gözyaşlarımız sevinç ve hüzünle dolarken vatandaşlarımıza hizmet veren Doktor Nejat Akyol Özel Bakım ünitesinin kurumunun yetkililerine şükranlarımızı desteklerimizi sunduk.” dedi.

Başkan Fatma KURUAHMET bakım merkezinin verdiği harika hizmetlerin çok yerinde olduğunu ve burada tedavi görenlerin yaşam sevinçlerinin gözlerinden okunduğunun vurgusunu yaparak herkese çağrısını yeniledi “Umarım bir çok hayırsever ve bilinçli tüketici insanlar buraya gerekli ilgi, destek ve yardımı esirgemeden gösterirler. Yaşam sizin hangi pencereden nereyi görmek isteyip istemememize bağlıdır. Yüreği sevgiden merhametten yana olanlara selam olsun iyi ki varsınız. Bu insanlar sizin desteğinizle yaşama sımsıkı tutunarak ömürlerine devam ediyorlar.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.