Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
26°C
Parçalı Bulutlu
Paz 26°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 24°C

GÜNCELLEME

SAMSUN (AA) – Samsun'un Çarşamba ilçesinde akrabalarını öldürüp cesedini gömdüğü ortaya çıkan baba tutuklandı, iki oğlu ise adli kontrol …

GÜNCELLEME
25 Nisan 2022 18:16
206
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Çarşamba ilçesinde akrabalarını öldürüp cesedini gömdüğü ortaya çıkan baba tutuklandı, iki oğlu ise adli kontrol şartı ile salıverildi.

Yukarı Kavacık Mahallesi'nde Bilhan Ö'nün kaybolmasıyla ilgili İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından gözaltına alınan ve ifadelerinde akrabalarını öldürdüğünü itiraf eden K.B. (62) ile oğulları A.B. (38) ve H.B'nin (35) jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan baba K.B. çıkarıldığı hakimlikçe tutukladı, oğulları A.B. ve H.B ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yukarı Kavacık Mahallesi'nde Bilhan Ö'nün (44) 23 Nisan'da akrabası K.B. (62) ile telefonda tartışıp evden ayrıldıktan sonra geri dönmemesi üzerine kendisinden haber alamayan yakınları, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Kızılot Karakol Komutanlığından yardım istemiş, JASAT çalışma kapsamında K.B. ile oğulları A.B. ve H.B'yi gözaltına almıştı. K.B, ifadesinde miras nedeniyle tartıştıkları Bilhan Ö'yü silahla öldürdüğünü, cesedini oğullarıyla Durusu Mahallesi Karakiraz mevkisindeki ormanlık alana gömdüklerini söylemiş, belirtilen alanda yapılan aramada Bilhan Ö'nün cansız bedenine ulaşılmıştı.

Muhabir: Murat Kaban

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.