Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 28°C
Çar 27°C

Düzce’de macera tutkunları rafting yaparak adrenalin depoladı

DÜZCE (AA) – Türkiye'nin önemli rafting parkurlarından birine sahip Düzce'nin Cumayeri ilçesindeki Melen Çayı'na gelen maceraseverler …

Düzce’de macera tutkunları rafting yaparak adrenalin depoladı
5 Haziran 2021 23:42
336
A+
A-

DÜZCE (AA) – Türkiye'nin önemli rafting parkurlarından birine sahip Düzce'nin Cumayeri ilçesindeki Melen Çayı'na gelen maceraseverler, rafting yaparak keyifli vakit geçirdi.

Dokuzdeğirmen mevkisinde bulunan Melen Çayı, rafting yapmak isteyenlerin uğrak noktaları arasında yer alıyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında her bota 8 yerine 5'er kişi binerek sosyal mesafe kuralına uyan macera tutkunları, 16 kilometrelik parkurda rafting yapıp doğayla iç içe olmanın tadını çıkardı.

Rafting Düzce İl Temsilcisi Birol Tepe, vatandaşların hafta sonunu fırsat bilerek Melen Çayı'na geldiğini söyledi.

Maceraseverleri salgın tedbirlerine uygun ağırladıklarını anlatan Tepe, “Sanki ilk defa başlıyormuş gibi bir heyecan yaşıyoruz. Bir yıla yakındır ciddi anlamda rafting yapamadık. Farklı bir heyecanla suya indik. İnşallah bir an önce salgın dönemi biter, bizler ve maceraseverler Türkiye'nin en önemli rafting merkezine akın eder.” diye konuştu.

Botlardaki kişi sayısını düşürdüklerini vurgulayan Tepe, “Botlarımıza maksimum 4 veya 5 kişi alıyoruz. Aslında botların kişi sayısı rehber ile birlikte 9 kişi oluyor. Pandemi kuralları gereğince bu sayıyı düşürdük. Sosyal mesafemizi ayarlamaya çalışıyoruz. Botlarımız ve küreklerimiz dezenfekte edildi. Güvenli bir şekilde botlarımıza biniyoruz. Beklentimizin üzerinde bir ilgi var. İnşallah salgının ardından aralıksız bir şekilde maceraseverlerimizin taleplerini karşılamaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ahmet Kayır

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.