Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 26°C
Çar 25°C
Per 25°C

Bakan Koca’nın sosyal medyadan fotoğrafını paylaştığı Furkan’dan gezici aşı uygulaması için teşekkür:

BARTIN (AA) – Bartın'da gezici aşı ekibi tarafından elinde dondurmasıyla yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşısı yapılan ve Sağlık …

Bakan Koca’nın sosyal medyadan fotoğrafını paylaştığı Furkan’dan gezici aşı uygulaması için teşekkür:
29 Haziran 2021 20:34
355
A+
A-

BARTIN (AA) – Bartın'da gezici aşı ekibi tarafından elinde dondurmasıyla yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşısı yapılan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştığı 18 yaşındaki genç, uygulama için teşekkür etti.

Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencisi Furkan Kardaş, dün babası İlyas ile Hükümet Caddesi'nde gezdiği sırada gezici aşı ekibine aşı yaptırdı. Sağlık görevlileri elinde dondurmasıyla aşı olan Furkan'ın fotoğrafını çekti.

Sağlık Bakanı Koca da Twitter hesabından Furkan'ın bu fotoğrafını “Bartın'daki gezici aşı ekibimiz, 18 yaşındaki Furkan'la yolda karşılaştı. Aşı olmak isteyip istemediğini sordular. Aşısı hemen orada yapıldı. Elinde dondurma olduğu için maskesini indirmişti. Tekrar takmayı unutmuş. Böylesi bir anda bu kadarı olur. (Ekip, aşıya devam!)” notuyla paylaştı.

Bakan Koca'nın paylaşımının ardından gazetecilere konuşan Furkan, aynı gün için aşı randevusu aldığını ancak caddede gezdiği sırada aşı ekibinin daveti üzerine aşı olduğunu söyledi.

Furkan, “Bu güzel uygulama için başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere sağlık müdürlüğüne teşekkür ederim. Ekiplerimiz çok çalışıyor. Bunun için de çok teşekkür ederim. Aşı öncesinde dondurma yiyordum, aşı olduğum sırada elimde olduğunu da sonradan fark ettim. Sağlık Bakanımızın paylaşımının ardından çok mutlu oldum, şaşırdım.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Yıldız Aktaş Özdoğan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.