Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 25°C

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Köse, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti

GÜMÜŞHANE (AA) – AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini söyledi.Köse, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantıda, 8 yıllık görev süresinde AK Parti olarak büyük başarılara im…

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Köse, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti
31 Ocak 2023 17:03
148
A+
A-

GÜMÜŞHANE (AA) – AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini söyledi.

Köse, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantıda, 8 yıllık görev süresinde AK Parti olarak büyük başarılara imza attıklarını belirtti.

Seçimlerde alınan başarıları sıralayan Köse, “Bugün buradaki coşku, Gümüşhane'de 14 Mayıs seçimlerinin de yeniden bir zaferle taçlanacağının nişanesidir.” dedi.

Köse, görev süresince Hak'tan, hakikatten, adaletten ayrılmadan hizmet etme gayretinde olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Ben 8 yıllık il başkanlığını, Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız sayın Erkan Kandemir beyin takdirleri ve liderimiz, Cumhurbaşkanımız, dünya mazlumlarının umudu sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla bugün burada noktalayacağım. Ama bu bir veda değil, bu yeniden şahlanış ve yeniden başlangıç olacak. 28. Dönem Gümüşhane Milletvekilliği aday adaylığı için il başkanlığı görevimden ayrılıyorum.”

Ekip arkadaşlarıyla çalışmalara aralıksız devam edeceklerini aktaran Köse, “Göreceksiniz hem Cumhurbaşkanlığı seçiminde hem milletvekilliği seçiminde 14 Mayıs akşamı Gümüşhane tarih yazacak. Biz kazanacağız, dünya mazlumları kazanacak, dünyadaki bütün mazlumların umudu olan Recep Tayyip Erdoğan kazanacak.” diye konuştu.

Muhabir: Tuğba Yardımcı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.