Dolar 34,1809
Euro 38,0942
Altın 2.928,78
BİST 9.829,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 21°C
Sal 23°C

19 Mayıs Belediye Başkanı Topaloğlu, vatandaşlarla bir araya geldi

SAMSUN (AA) – 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, vatandaşlarla bir araya geldi.Topaloğlu, ramazan ayında her akşam bir mahallede teravih namazı sonrasında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ediyor. Son olarak Yörükler Mahallesi'nde bulunan…

19 Mayıs Belediye Başkanı Topaloğlu, vatandaşlarla bir araya geldi
14 Nisan 2023 10:33
157
A+
A-

SAMSUN (AA) – 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, vatandaşlarla bir araya geldi.

Topaloğlu, ramazan ayında her akşam bir mahallede teravih namazı sonrasında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ediyor.

Son olarak Yörükler Mahallesi'nde bulunan Merkez Cami'de mahalle sakinleriyle sohbet eden Topaloğlu, gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Topaloğlu, “Ramazan ayımızın son günlerini yaşıyoruz. Yüce Allah'tan ramazan ayının hürmetine öncelikle deprem nedeniyle zor günler geçiren ülkemize ve tüm İslam alemine huzur, barış ve bereket getirmesini diliyorum. Her ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da her akşam bir mahallemizde teravih namazımızı eda ediyoruz. İlçemizin gelişimi ve kalkınmasıyla ilgili belediyemizin gerçekleştirdiği çalışmaları, yatırımları anlatıyoruz, vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz, çözüm bulmaya çalışıyoruz.” dedi.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.